Black Mirror: 5. řada konečně potvrzena, zhlédněte teaser

Black Mirror: 5. řada konečně potvrzena, zhlédněte teaser | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 21 obrázků
Netflix nelení a kraťoučkým teaserem láká na 5. sérii antologie Black Mirror.

Na oficiálním Twitteru seriálu Black Mirror se před několika dny objevilo krátké oznamovací video, které potvrzuje obnovení brilantní sci-fi antologie Black Mirror pro pátou sezónu. U videa, které můžete zhlédnout níže, je připojen lákavý popisek: „Budoucnost bude veselejší než kdy jindy“. Těžko říct, co přesně to v souvislosti se seriálem, jehož každý díl pojednává o jiné technologické vymoženosti blízké budoucnosti, která znamená pro lidstvo enormní hrozbu, bude znamenat.

Po vypuštění čtvrté řady na sklonku loňského roku se stala nejvíce probíraná úvodní epizoda s názvem USS Callister, která byla inspirována kultovním sci-fi seriálem Star Trek, v níž si zahrálo několik známých hereckých tváří, jako na příklad Jimmi Simpson (Westworld), Luke Hemsworth (Westworld) nebo Cristin Milioti (Jak jsem poznal vaši matku).

Po skončení se začaly objevovat zvěsti o možném spin-offu Black Mirror, který by se odehrával právě ve světě představeném v díle USS Callister s těmi samými postavami. Tyto spekulace rozvířil Jimmi Simpson, když tyto zvěsti potvrdil tvrzením, že slyšel, že se nad tímto projektem skutečně uvažuje, ale prý tomu nehodlá věřit do chvíle, kdy se s ostatními opět setká na place. Od té doby se nad tímto spin-offem a celkově seriálem Black Mirror slehla zem. Až do začátku března, kde se objevilo již zmiňované oznamovací video.

O páté sérii, jak je už u tohoto seriálového počinu zvykem, se neví zhola nic. Pravděpodobně bude opět tvořena šesti hodinovými epizodami. Každý díl bude pojednávat o jiné technologické vymoženosti, která skrývá ďábelskou stinnou stránku. Předběžné datum premiéry rovněž oznámeno nebylo, ale je jisté, že seriál nedorazí dříve než na konci tohoto roku (spíše až v prvním kvartálu příštího roku).

V galerii najdete obrázky ze čtvrté řady, které neznalcům pomůžou při rozhodování zda-li se na tento seriálový skvost podívat.

Zdroje: TVLine, Slashfilm

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 2

filmsim | 11.03.2018 12:10
Záleží kolik si těch dílů viděl. Od třetí série, kterou převzal Netflix, má seriál i celkově jinou atmosféru. Každá epizoda je úplně o něčem jiném, takže se v Black Mirror často střídají žánry. Jeden díl je na příklad vyvražďovací naháněčka s robopsy a další zase romantika zasazená do seznamovací aplikace budoucnosti. Ale samozřejmě ne všechno sedne každému.
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu