The Flash: Hudbou protkaná 14. epizoda cosi postrádá

The Flash: Hudbou protkaná 14. epizoda cosi postrádá | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 5 obrázků
Nový metačlověk ovládající zvuk je hlavním tématem čtrnácté epizody.

Barry (Grant Gustin) byl zproštěn všech obvinění, a vrací se tak do normálního života. V práci ho však čeká nemilé překvapení, kvůli kterému si musí vzít volno. Má tak se svým týmem víc času na hledání zbývajících metalidí, z nichž jednoho z nich záhy objeví. Jde o zpěvačku Izzy Bowen (Miranda MacDougall), která dokáže ovládat zvukové vlny, o pomoc ovšem příliš nestojí. Její schopnosti však dokážou ublížit Thinkerovi (Sugar Lyn Beard), který nyní prahne po novém těle právě od Izzy. Barry a Ralph (Hartley Sawyer), který začne cítit k Izzy náklonnost, ji tak musí ochránit a zároveň pomoct ovládat své schopnosti.

Čtrnáctá epizoda seriálu The Flash přichází po dvoutýdenní pauze, a bohužel nepřináší žádný výjimečný zážitek. Nejedná se o nepovedenou epizodu, příběh se posouvá kupředu díky dalšímu objevenému metačlověku. Zároveň díl obsahuje docela dost akce, nezabíhá do zbytečných vedlejších linek a opět vystavuje tým Flash do reálné a beznadějné situace.

I přesto se nemůžu zbavit pocitu, že epizodě chybí něco navíc. Do určité míry také působí to, že se děj začíná pomalu opakovat, a i když se objevuje nová postava, scénář je vystavěn podobně jako už spousta dílů před ním. Příští epizody by však měli přinést určité změny a další nové věci, tak doufejme, že budou ku prospěchu. Popkulturní odkaz pro tento díl tvoří pouze zmínka o Transformers.

Naše hodnocení
6/10
Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu