Arrow: Střet dvou týmů ve 14. epizodě patří mezi nejslabší

Arrow: Střet dvou týmů ve 14. epizodě patří mezi nejslabší | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 5 obrázků
 Dvoutýdenní pauzu přerušuje jedna z nejslabších epizod.

Cayden James (Michael Emerson) je mrtvý, 70 milionů, které mu město poslalo jako výkupné, však z jeho účtu zmizelo neznámo kam. Oliver (Stephen Amell) je jako starosta donucen sehnat prostředky do dvou dnů, nebo to položí financování veřejných služeb či stavebních plánů v celém Star City. Mezitím probíhá hon na Black Siren (Katie Cassidy), kterou ukrývá Quentin (Paul Blackthorne), a který v ní stále vidí svoji dceru. Mezi týmem Arrow a týmem kolem Dinah (Juliana Harkavy) tak proběhne střet, který situaci mezi oběma týmy dočista změní.

Arrow pokračuje čtrnáctou epizodou, a jak již napovídá titulek, jedná se opravdu o jednu z nejslabších epizod. Po nicotném začátku začal seriál šlapat, vymanil se z chyb minulých sérií, avšak nový díl s názvem „Collision Course“ se ke všemu opět vrací. Jedná se čistě o výplňkový díl, ve kterém se nic podstatného směrem k hlavnímu příběhu nestane, neobjeví se žádná zajímavá postava, a akorát se opět recyklují události z minulých epizod.

Již poněkolikáté sledujeme kolizi mezi týmem Oliver a týmem Dinah, který sice konečně nějak vyeskaluje, pořád je to však stejným stylem. Oba týmy působí šíleně otravně, stále opakují dokola stejné fráze a střetávají se ve stejných názorových situacích. Zkrátka a dobře, epizoda je protrpěná zkušenost bez překvapení a bez posunu, jakou jsme mohli viděli již mnohokrát. Příští díl se konečně vrátí Roy Harper, který snad trochu zčeří vody.

Naše hodnocení
5/10
Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu