Arrow: Známá postava se vrací v 15. epizodě

Arrow: Známá postava se vrací v 15. epizodě | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 5 obrázků
Team Arrow se ne a ne vymanit z bezvýchodné situace.

Když už se zdálo, že půjde trestní obvinění proti Oliverovi (Stephen Amell) stáhnout, objevil se nový korunní svědek ochotný svědčit proti němu. Oním svědkem je však ztracený Roy Harper (Colton Haynes), který rozhodně nechce svědčit ochotně. Oliver a jeho tým se dozvídají, že za vším, co se ve Star City děje, stojí Ricardo Díaz (Kirk Acevedo). Black Siren (Katie Cassidy) se zároveň začne vydávat za mrtvou Laurel Lance, a způsobí tak značný poprask. Team Arrow je tak nucen zachránit Roye a smířit se s faktem, že jim zlá Laurel bude dál zatápět.

Patnáctá epizoda seriálu Arrow napravuje do určité míry kvalitu po minulém fiasku. Konečně se děj posouvá jaksi pomalu kupředu a řeší se hlavní zápletka s hlavním záporákem. Ten je však stále mínusem šesté série. Ač má jeho představitel Kirk Acevedo určité charisma, scenáristé nedokážou z postavy vyždímat víc než pouhé řeči absolutně nepodpořené činy či akcí.

Po delší době se objevuje již několikrát zmiňovaný Roy Harper. Ten však do epizody moc nepromluví, jelikož se musí nechat zachraňovat ostatními. Svěží vítr tak více přináší Thea Queen (Willa Holland), která se opět zapojí do akce a vnese do ní trochu té zbrklé dynamiky, jak jsme u ní zvyklí. Celkově je epizoda snadno zapomenutelná, ovšem oproti té minulé se jedná o zlepšení. Příští díl bude opět ve znamení vycucané a recyklované zápletky, takže očekávám opět kvalitativní a dějovou pauzu před finálními díly.

Naše hodnocení
6/10
Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 3

TucnakNik | 16.03.2018 13:59
O Rorym není vůbec žádná řeč nikde, odkud čerpám, takže bych ho v 6. sérii určitě neočekával. Max. jestli se objeví někdy v budoucnu podobně jako Arsenal. A jelikož českou televizi vůbec nesleduji, takže nemám ani ponětí kde a jaké série se u nás vysílali, každopádně čerstvé seriály a filmy se u nás vždy vysílají se zpožděním.
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu