Ztraceni ve vesmíru: Epický trailer budí očekávání

Ztraceni ve vesmíru: Epický trailer budí očekávání | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 70 obrázků
Plnohodnotná ukázka s filmovým vizuálem a povedenými triky se Netflixu nadmíru povedla. 

Za necelý měsíc, konkrétně 13.4., si odbyde premiéru nová verze seriálu Ztraceni ve vesmíru (Lost in Space), tudíž je ten pravý čas na pořádnou ukázku, která vyžene očekávání na maximum. Musím říct, že tenhle tah se Netflixu vážně povedl. Nezveřejnit měsíc do premiéry žádný trailer, který by cokoli odhaloval, u mě vzbuzovalo pochyby. Ovšem po zhlédnutí plnohodnotné ukázky, kterou máte přiloženou níže, jsem z čista jasna na úplně jiné vlně.

Ztraceni ve vesmíru: Kultovní sci-fi klasiku čeká remake
 

V dvou a půl minutovém traileru působí remake seriálu Ztraceni ve vesmíru po všech stránkách skvěle. Vizuální efekty byla první věc, která mě v upoutávce uhranula. Triky vypadají filmově až velkolepě. Tady Netflix dozajista nešetřil a servíruje vesmírnou sci-fi, jak se patří. Celá ústřední rodinka Robinsonů hýří charismatem. U herce Tobyho Stephense (John Robinson) a Molly Parker (Maureen Robinson) to není zrovna velké překvapení, ale skeptický jsem byl především u mladých herců. Avšak i ti jsou alespoň v traileru sympatičtí a i nejmladší postava Willa Robinsona ztvárněná Maxwellem Jenkinsem, na kterého ukázka cílí, ve mně nevzbuzuje žádná negativa ba naopak.

Trailer je možná až příliš dlouhý a dvě minuty by na nalákání ke zhlédnutí bohatě stačily, ale nemůžu říct, že by v upoutávce bylo cokoli, co by nějak sráželo můj výsledný dojem. Vážně jsem nečekal, že by se z tohoto projektu mohla vyklubat seriálová pecka jara, ale propagační materiály zatím podněcují jen ty nejoptimističtější vyhlídky.

V den premiéry bude, jak je u Netflixu výsadou, vypuštěno všech 10 hodinových epizod. Podrobné dříve zveřejněné informace najdete v souvisejících článcích pod videem.

Krom přiloženého traileru najdete v rozsáhlé galerii nespočet screenů z ukázky, plakáty a promo fotky k tomuto očekávanému sci-fi spektáklu.

Zdroje: Deadline

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Ztraceni ve vesmíru

03.04.1998 | USA
Sci-Fi, Dobrodružný, Rodinný
Info o filmu

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu