Hra o trůny: Kit Harington promluvil o účasti ve spin-offech

Hra o trůny:  Kit Harington promluvil o účasti ve spin-offech | Fandíme seriálům
HBO
Zobrazit dalších 12 obrázků
Stejně jako u dalších hlavních herců je vše o penězích.

Nejpopulárnější seriál současnosti Hra o trůny se blíží ke svému konci. Příští rok uvidíme finální osmou řadu, která ukončí všechny příběhy. Takovou značku je však trestuhodné nechat ležet ladem, a tak se již nyní chystá několik spin-offů ze světa Západozemí. O nich zatím nevíme žádné podrobnosti, avšak postupně začíná vyplouvat na povrch, zda v nich uvidíme nějakou známou postavu.

Jedna z největších hvězd a nejoblíbenějších postav seriálu je Jon Snow v podání Kita Haringtona. Ten nyní pro server GQ Italia v rozhovoru prozradil, že ho v žádném dalším příběhu ze světa GoT neuvidíme. „Myslím, že budou nějaké spin-offy, ale já nebudu účinkovat v žádném z nich,“ zklamal fanoušky Harington.

Hra o trůny: Chystá se už pátý spin-off
 

Vše se samozřejmě točí kolem peněz. Harrington se tak přidal k dalším hlavním hercům, jako je Emilia Clarke, Nikolaj Coster-Waldau či Lena Headey, kteří by také byli pro další příběhy drazí. Herec k tomu ještě dodal: „Skvělá věc pro HBO je, že svět Hry o trůny může prodat úplně jinou cestou. Příběhy můžete zasadit třeba o 300 let dříve a ušetřit hodně peněz, protože obsazení je momentálně dost drahé.“

I když není o spin-offech zatím nic moc známo, spekuluje se, že by se mělo jednat hlavně o prequely. To by účast známých postav opět o něco zkomplikovalo, nicméně představitel Jona Snowa v tom má jasno. Žádný z vedlejších příběhů také neuvidíme dříve jak v roce 2020. Patří Snow mezi vaše oblíbené postavy a vídali byste ho rádi i dál, nebo si myslíte, že si svůj part odehrál a měl by šanci dostat někdo další? určitě dejte vědět v komentářích.

V galerii si samozřejmě nezapomeňte prohlédnout fotky Jona Snowa z natáčení 8. řady i předešlých řad.

Zdroj: GQ Italia

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu