Man of the House: Hvězda Prciček v novém sitcomu

Man of the House: Hvězda Prciček v novém sitcomu | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 10 obrázků
Rodinná komedie o dvou rozvedených sestrách, které se rozhodnou vychovávat své děti pod jednou střechou.

Scenáristé Vijal Patel (Black-Ish, The Mayor) a Frank Pines (Tři kluci a nemluvně) chystají pro stanici ABC nový rodinný sitcom Man of the House. Inspirací pro scénář této rodinné komedie byly skutečné Pineovo zážitky, takže se (snad) diváci mohou těšit na nový seriál s puncem originality.

Zkažené piloty: 5 seriálů, které byly uvedeny až na druhý pokus
 

Man of the House bude pojednávat o dvou nedávno rozvedených sestrách, které se rozhodnou sestěhovat a vychovávat své děti pospolu pod jednou střechou. Nejstarší ze sourozenců a zároveň jediný hoch je nechán napospas v této „nové“ rodině, kde bude muset přijít na to, jak se vypořádat s tím, že je obklopen pouze ženami.

Jednu ze sester jménem Jessie si zahraje právě Alyson Hannigan (Jak jsem poznal vaši matku, Buffy, přemožitelka upírů). Ta ztvární starostlivou sociální pracovnici, která je v šoku z toho, že ji zčista jasna opustil její manžel. Protože neví kudy kam a lepší nápad ji nenapadl, tak se rozhodne sestěhovat se svou narcistickou sestrou Charli. Pospolu tak najednou žijí dvě rozvedené sestry se svými dětmi: teenegerským synem, který je fotbalovou hvězdou, školačkou a Charliinou uličnickou rozmazlenou dcerou. Postava Jessie byla psaná rovnou s tím, že by se do její role hodila právě Alyson Hannigan.

Scenáristé Vijal Patel a Frank Pines jsou zároveň i výkonnými producenty připravovaného projektu. Další výkonnou producentkou je herečka známá ze seriálu Skandál Kerry Washington. Premiéra nového sitcomu Man of the House ještě nastavena nebyla, dokonce ještě nebyly obsazeny ani žádné další herecké tváře.

V galerii si můžete prohlédnout fotografie nestárnoucí Alyson Hannigan.

Zdroje: Deadline,TVLine

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu