Deadpool: Proč se přípravy na seriál pozastavily?

Deadpool: Proč se přípravy na seriál pozastavily? | Fandíme seriálům
20th Century Studios
Zobrazit další 4 obrázky
Dočkáme se dalšího nekompromisního kresleného seriálu? Nebo uvízl na mrtvém bodě? 

Originální, zábavná a vynalézavá kampaň na Deadpoola dvojku se znovu rozjíždí a nikdo moc nepochybuje o tom, že to bude ještě větší trefa do černého než minule. Alespoň co se tržeb týče. Tento stále zvětšující se fenomén, který oproti ostatním komiksům plave trochu proti proudu, je zlatou pokladnicí pro studio Fox, a ti ho hodlají vyždímat do poslední kapky. A proto minulý rok při přípravách na filmovou dvojku začaly i přípravy na animovaný seriál.

Bohužel, pro každého správného geeka na této planetě, se tyto přípravy právě zkomplikovaly. Možná to nevíte, ale minulý rok v květnu se herec Donald Glover se svým bratrem dohodli se studiem FX (Fox Extended) na sepsání a produkování připravovaného seriálu. Ale přišly komplikace a kvůli kreativním neshodám se už studio FX na projektu podílet nebude. Což stále není úplná pohroma. Foxové zkrátka musí dát projekt svému jinému produkčnímu odvětví. A po FX Prods už zbývá jenom Fox TV. To ale není jediný zádrhel.

Animovaný Deadpool bude odlišný od filmového
 

Tím druhým je samotný Donald Glover, který před tím ani teď nemá na projekt dostatečné množství času. Tohoto herce si možná budete pamatovat především z Marťana nebo nového Spidermana, kde si střihl primárně vedlejší role. Tento rok ho ale uvidíme jako mladší podobu Landa v originu Hana Sola, což už je přeci jenom větší kalibr. Nemluvě o nemalých přetáčkách zmíněného Sola nebo přípravách na novou adaptaci Lvího krále. A to je ten problém. S tím, jak se zvyšuje jeho oblíbenost, je neustále zaneprázdněný a jeho plány s Deadpoolem se nijak daleko neposunuly.

S premiérou se zatím počítá ještě na tento rok, ale vzhledem k aktuální situaci bych hádal, že se Deadpool na obrazovky podívá až v roce 2019. Zároveň není ani jisté, jestli se projekt dostane do finále s Gloverem, nebo bez něho. Ať už výsledek dopadne jakkoliv, já ho chci určitě vidět. 

Zdroj: Deadline

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu