Rick a Morty: 4. řada uvízla na mrtvém bodě

Rick a Morty: 4. řada uvízla na mrtvém bodě | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 13 obrázků
Odzbrojující animák má za sebou tři řady, o čtvrté promluvil pro podcast Kevina Smithe jeden z jeho tvůrců. Kde to vázne a jak se stal z obyčejného nápadu hit?

U tohoto titulu je protahování data uvedení snad standard. Už druhou a třetí řadu od sebe dělily dva roky a o pauze mezi třetí a čtvrtou se mluví jako o prázdnu trvajícím až někde do hloubi roku 2019. Tak se alespoň vyjádřil scenárista seriálu Ryan Ridley. Ten nechápe proč na pořadu absolutně nikdo nepracuje. Dokonce vyzval tvůrce, aby se konečně dali dohromady. V těchto dnech jsme ale obdrželi zprávy o aktuální situaci právě od jednoho z autorů Ricka a Mortyho.

Rick a Morty: Kdy dorazí další díly a kde se zdržely
 

Dan Harmon vyzradil nějaký týden zpátky zásadní věc v reakci na drzého a nedočkavého fanouška ze sociálních sítí. Ten Harmonovi přikazoval, ať se znovu dají do práce a nemarní čas. Napsal mu též, že je líným alkoholikem. Odpovědí bylo, že je pro líného alkoholika výzvou dělat na pořadu, který zatím nebyl objednán žádnou stanicí. Zvláštní poznatek o seriálu dosahujícího obrovského diváckého zájmu a množství ocenění.

Harmon to trochu víc osvětlil pro podcast Kevina Smithe pár dní poté, když se Smithem diskutoval o tom, jak může umělec dělat věci po svém: „Nechci fanoušky Ricka a Mortyho slyšet, že Harmon ve Smithově podcastu říká o tom, jak je skvělé moct si vzít tolik času, kolik chce. Důvod, proč právě teď nepracujeme na Ricku a Mortym, není ten, že to tak chci. Je to kvůli maličkosti zvané vyjednávání o smlouvě a tentokrát se to jaksi zkomplikovalo.“

Muž stojící za animákem ale v podcastu pěl na stanici Adult Swim, domov Ricka a Mortyho, samou chválu, a tak se zdá být přirozené, že k nějaké té dohodě dojde a značka zatracena nebude. Je ale jasné, že čekání na první díl série číslo čtyři bude značné.

Pro ty z vás, kteří rádi nahlížejí za oponu filmů a seriálů, Adult Swim ještě minulý rok připravil dvojici videí, které přikládáme níž. Přibližují Dana Harmona a Justina Roilanda v dobách, kdy byl jejich seriál jen myšlenkou, ze které se klidně mohlo vyklubat něco úplně jiného. Kromě toho oba kluky trochu představí a nahlídne do jejich tvůrčích procesů.

Zdroje: SModcast, Detroitcast

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu