Co řekl dabér Martin Sobotka na video s Paulem Ruddem?

Co řekl dabér Martin Sobotka na video s Paulem Ruddem? | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 7 obrázků
Video, kterak děkuje Paul Rudd za český dabing Přátel, se dostalo až k jeho adresátovi. Jak reagoval Martin Sobotka na poctu hollywoodského herce?

Martin Sobotka, který se proslavil především hlasem Listera z Červeného trpaslíka, se věnuje dabingu aktivně už více než 20 let. Když se mu dostalo poprvé do rukou video, kterak mu děkuje samotný Paul Rudd za jeho fenomenální namluvení Mikea, přítele Pheoebe z Přátel, reagoval nadšeně: "Takže, moc pozdravů klukovi, co se jmenuje Ondřej Pech! Moc mu děkuju, opravdu, udělalo mi to opravdu velkou radost. Tohle je úžasně kreténská věta, ale já mu opravdu děkuju," vzkázal autorovi videa, když jsme se Martina tázali na jeho první dojmy.

Unikátní video: Hvězda Přátel děkuje českému dabérovi
 

"Opravdu mi to udělalo velkou radost a cítím upřímné nadšení. Také to udělalo obrovskou radost mojí manželce, která zná seriál nazpaměť. Je na mě pyšná a říkala, že takováto poklona udělá možná větší radost než kdejaká cena," nechal se slyšet. 

Paula Rudda Sobotkovi přitom coby dabérovi hned několikrát vzali. "Bylo to buď z důvodu, že byli líní se podívat, kdo ho dělá, nebo že jsem nevyhovoval představám režiséra. Nebo také proto, že režiséra neuznávám a se*e mě, a tím pádem on se*e na mě. Anebo že jsem nemohl, což je skoro blbost, protože na mě i v jiných rolích a filmech mockrát počkali," vysvětluje Sobotka.

Kromě dabingu se Sobotka věnuje také herectví. Když jsme se ho zeptali, čemu dává přednost a co má raději, odpověď zněla jasně: "Přednost? Raději??? Takhle pracuji, tuto práci miluji..."

Mezi jeho favority, kterým propůjčuje hlas, je Ethan Hawke, Chris Tucker, Brian Austin Green z Beverly Hills 90210 nebo Heath Ledger. A jak sám říká, také spousty dalších šílených herců tmavé i bílé pleti, od náročné komediální formy až po ultra dramatickou. Jaký je váš nejoblíbenější dabing Martina Sobotky? 

Níže si můžete znovu prohlédnout video, jak Rudd vzdává Sobotkovi hold.

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu