Sedmilhářky: První pohled na Meryl Streep

Sedmilhářky: První pohled na Meryl Streep | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 9 obrázků
Herečky odhalily první fotky z druhé sezóny plus info o castingu dvou nových postav.

Natáčení druhé řady Sedmilhářek (Big Little Lies) již započalo. Díky tomu konečně dostáváme první pohled na novou postavu Mary Louise Wright v podání nejoceňovanější herečky současnosti Meryl Streep (Akta Pentagon: Skrytá válka, Božská Florence). Tato postava je matkou Perryho Wighta, kterého v první sérii ztvárnil Alexander Skarsgård. Přijíždí do poklidného Moneterey, aby zjistila podrobnosti o smrti svého syna a postarala se o patřičnou výchovu pro své dva vnuky.

Účast této oscarové stálice byla ohlášena již zkraje tohoto roku. Prodloužení smluv hereckého obsazení z první série je už dořešeno. Takže se Meryl Streep představí po boku Nicole Kidman, Reese Witherspoon, Laury Dern, Shailene Woodley, Zoe Kravitz a Adama Scotta. Krom hlavních rolí jsou Nicole Kidman a Reese Witherspoon zároveň výkonnými producentkami tohoto úspěšného a hvězdami napěchovaného projektu. Fanoušci jsou velmi zvědaví, jaké vyhrocené konflikty postava Meryl Streep vnese do znepokojených životů žen z Monterey.

Byla to právě vdova po Perrym Celeste alias Nicole Kidman, která zveřejnila na svém instagramovém účtu první fotografii, na které vidíme Celest po boku svých synů a jejich babičky Mary Lousie Wright (Meryl Streep). Dalšími fotkami se pochlubila Shailene Woodley a Zoe Kravitz, které taktéž na instagramu zveřejnili podobu svých postav pro druhou sezónu. A nakonec se můžete podívat na fotku z oblíbené kavárny v Monterey s Madeline (Reese Witherspoon) a Renatou (Laura Dern).

Obsazení druhé sezóny se rozrostlo o dvě nové postavy. Fanoušci se mohou těšit na matku Bonnie (Zoe Kravitz) Elizabeth Howard v podání nově příchozí Crystal Fox (Rodina Sopránů, Řidič slečny Daisy). Dále pak na herce Mo McRaeho (Divočina, Den of Thieves), který se předsatví jako učitel Michael Perkins, se kterým se dostane do roztržky Renata (Laura Dern).

Datum premiéry druhé řady stále ohlášeno nebylo. Diváci se opět dočkají po vzoru předchozí sezóny sedmi hodinových epizod. V galerii si můžete prohlédnout všechny zmiňované fotografie.

Zdroje: Screenrant, TVLine, Instagram

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 1

.Karel | 09.04.2018 00:49
Sem nevěděl, že Donna Scheridenová a Bill Anderson měli syna :D
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu