Luke Cage: Velký souhrn informací o 2. řadě

Luke Cage: Velký souhrn informací o 2. řadě | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 9 obrázků
Kdo se postaví hlavnímu hrdinovi, jak tvůrci vnímají první řadu či jakou úlohu bude mít Iron Fist? Čtěte níže.
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2
  3. Kapitola č.3
  4. Kapitola č.4
  5. Kapitola č.5
  6. Kapitola č.6

Předloňský Luke Cage, který byl v pořadí třetí seriálovou spoluprácí mezi Marvelem a Netflixem, byl přijatý převážně pozitivně. Určitě pak proto, že neprůstřelný černoch je to, co momentálně svět, a hlavně Amerika, chtějí vidět. Seriál však ve druhé polovině rapidně klesl kvalitou dolů, nabídl otravné a táhnoucí se díly, a především pak jednoho z nejhorších záporáků celého MCU - Diamondbacka. Hlavní tahouni série, showrunner Cheo Hodari Coker a herec Mike Colter, jsou si však chyb vědomi, což pochopíte z odstavců níže.

Právě Hodari Coker a Colter se podělili o spoustu zajímavých a nových informací ke druhé řadě, která si odbude premiéru letos v červnu. Ke své postavě se vyjádřila také Simone Missick, která hraje policistku a Lukovu společnici Misty Knight.

Článek obsahuje spoilery k 1. řadě seriálu Luke Cage a k seriálu The Defenders.

V jaké pozici se bude Luke na začátku 2. řady nacházet?

Víme, že 2. řada se odehrává po událostech v The Defenders. Luke se tak po porážce The Hand v New Yorku vrací do svého rodného Harlemu. Všechno se zdá být v pohodě, Luke je za celebritu a za známého ochránce Harlemu, má věrnou a podporující přítelkyni Claire (Rosario Dawson), a vše se zdá být v pohodě. Podle jeho představitele Mika Coltera je však Luke nebezpečný hlavně sám sobě, protože si ne vždy uvědomuje následky svých činů, což ho na roli baví. Rozhodně není bezchybný.

Luke se zatím pořád učí zvládat svoji popularitu, objevovat její možnosti a hlavně si ji trochu užívat. Zjišťuje, jaké to je být někým, koho každý na ulici pozná. Někým, ke komu Harlem vzhlíží a v kom hledá odpovědi na svoje otázky. Rozhodně s sebou nese velkou porci zodpovědnosti, se kterou se musí vypořádat. Příliš podrobností herec neprozradil, vypadá to však, že jeho okolí a přátelé na něj budou tlačit, aby přestal pro lidi dělat veškeré ty pozitivní věci jen tak pro nic za nic.

Další kapitola »
Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu