Griffinovi zesměšňují Spaceyho a kampaň #MeToo

Griffinovi zesměšňují Spaceyho a kampaň  #MeToo | Fandíme seriálům
20th Century Fox Television
Zobrazit dalších 7 obrázků
Tvůrci Griffinových se projevili jako mistři nekorektního humoru. Dělají si legraci z kauzy #MeToo. Udělali mistrovský marketingový tah.

Ve 4. sérii seriálu Griffinovi byla odvysílána krátká scénka, kterak nahý Stewie utíká obchodním centrem a křičí: "Pomoc, utekl jsem Kevinovi Spaceymu ze suterénu." Video z roku 2005 (zhédněte ho níže) znovu ožilo poté, co byl Kevin Spacey na podzim obviněn ze sexuálního obtěžování ze strany herce Anthonyho Rappa. Okamžitě začalo kolovat internetem a žít si vlastním životem. 

Sexuální predátor Kevin Spacey čelí dalšímu nařčení: Je to rasista!
 

Autor Griffinových Seth MacFarlene zase žertoval o Weinsteinovi v předvečer Oscarů 2013, kde četl jména nominovaných hereček se slovy: "Gratuluji. Vás pět dam už nemusí předstírat, že je přitahuje Harvey Weinstein." (Druhé video níže)

Seriál se teď z výše zmíněných skutečností snaží vyždímat maximum. Udělal nekorektní, leč vtipný a nápaditý marketingový tah. Vydal nové DVD s obrázkem Petera Griffina se slavným losangeleským nápisem Hollywood v pozadí. Nad tím stojí: "Předpověděli jsme Kevina Spaceyho a Harveyho Weinstena. Otevřete DVD, abyste viděli, kdo je další." Když se řídíte pokyny a nahlédnete dovnitř, spatříte zrcadlo. Povedený žert. 

Přestože je třeba se všemi záležitostmi kolem kauzy Me Too zacházet nanejvýš citlivě, představuje právě humor jeden ze spolehlivých způsobů, jak se s problémy současného světa elegantně vypořádat. Dáváme proto Griffinovým palec nahoru.

Obal předmětného DVD si prohlédněte v galerii.  

 

Zdroj: Deadline

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu