Přátelé: Matt LeBlanc přišel po letech s nechutným svědectvím

Přátelé: Matt LeBlanc přišel po letech s nechutným svědectvím | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 8 obrázků
Představiteli Joeyho se během natáčení jedné epizody slavného seriálu dostalo do úst něco, co tam rozhodně nepatřilo.

Hvězda slavného sitcomu Přátelé, jehož kultovnímu statusu se v historii vyrovná jenom máloco, Matt LeBlanc se nedávno s pořádnou dávkou nostalgie rozpovídal o časech, kdy slavná šestice přátel z New Yorku vládla seriálovému světu. Padesátiletý herec od roku 2016 uvádí slavný motoristický seriál Top Gear, přesto je prakticky při každém svém rozhovoru tázán na jakoukoliv zajímavost z natáčení seriálu, který běžel na televizních obrazovkách v letech 1994 až 2004.

Přátelé: Matt LeBlanc brání sitcom před útoky hejtrů
 

Tentokrát se v rozhovoru pro Grahama Nortona podělil s diváky o pořádně nechutný příběh z šesté sezóny, ze kterého plyne jednoduché ponaučení: Dávejte si pozor na to, co jíte! Vtipná historka se stala během natáčení epizody, ve které se Rachel snažila připravit pro své přátele na Den díkůvzdání slavnostní večeři. Slůvko „snažila“ zde má klíčový význam. Fanoušci si jistě vybavují, že Rachel byla ženou mnoha talentů, ale gastronomie nebyla jedním z nich. Na vlastní „žaludek“ to pocítili Ross a Joey, kteří se stali prvními pokusnými králíky jejího kulinářského umění. V realitě samozřejmě nebyli herci nuceni opravdu požít výplody její kuchyně, ale naopak se servíroval výborný koláč se zmrzlinou. Představitel Rosse, David Schwimmer, musel podle scénáře sníst z koláče největší část, aby neurazil její city. Jakmile režisér v jednom okamžiku zavelel „střih“, tak David část svého jídla vyplivl zpátky na talíř, protože ho jedl příliš rychle. Vyplivnutého zbytku si ovšem nevšiml Matt LeBlanc, který v inkriminovaný moment sice seděl vedle něj, ale díval se zrovna jiným směrem. Následně se podíval na Rossův talíř s jídlem a prohlásil: „Vezmu si zbytky na svůj talíř,“ a seškrábal si je k sobě. Potom Matt dodal: „Následně jsme pokračovali v natáčení a já snědl celou svou porci. Nikdo mi neřekl ani slovo ...“. Potom ještě utrousil, že si celou situaci uvědomil až mnohem později, a to když sledoval nepovedené záběry z celé sezóny o několik měsíců později.

Některé historky jsou roztomile nechutné. Tohle bohužel není jedna z nich. Důležité je, že se Matt staví k celé věci po všech těch letech s humorem. Těžko ovšem říct, jak reagoval, když se o téhle „chuťovce“ a špásu na svůj účet dozvěděl. Mimo tuto vtipnou vsuvku se taky vyjádřil na adresu potencionálního pokračování, po kterém fanoušci volají už více než deset let. Zde musíme bohužel všechny, kteří doufají v návrat slavné party, zklamat. Sám herec totiž považuje seriál za uzavřenou kapitolu a nemá zájem se k němu jakkoliv vracet. Obnově seriálu jsme se podrobně věnovali v článku zde

V galerii si prohlédněte obrázky z předmětné scény.

Zdroj: MailOnline

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 2

DanielFF | 29.04.2018 10:52
Chudák Matt :D
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu