Gotham: Co lze očekávat od finále 4. série?

Gotham: Co lze očekávat od finále 4. série? | Fandíme seriálům
Zobrazit další 4 obrázky
Již dnes nás čeká předposlední epizoda. Co od ní a od poslední epizody můžeme čekat?

Pozor! Tento článek obsahuje spoilery.

Minulá epizoda seriálu Gotham si pro nás připravila spoustu velice nečekaných zvratů. Nejprve vše nasvědčovalo tomu, že Jerome Valeska (Cameron Monaghan), obávaný zločinec a maniak, rozjíždí své ničivé plány i po své smrti. Finále epizody nám ovšem ukázalo, že za vším ve skutečnosti stál jeho bratr Jeremiah, který následky svého nakažení nebezpečným plynem z předminulé epizody do poslední chvíle skrýval. Odhalení jeho pravé tváře pak velice trefně odkazovalo na scénu s Jackem Nicholsonem z filmu Batman z roku 1989. Jeremiah nám po tomto celkem nečekaném zvratu odhalil, že energetický projekt, na kterém s Brucem (David Mazouz) pracoval, přetvořil ve velice ničivou bombu, která měla mimochodem v danou chvíli zabít Jima Gordona (Ben McKenzie). V samotném závěru jsme se dozvěděli, že Jeremiah má takovýchto vysoce účinných bomb opravdu velmi mnoho. Co s nimi tedy chce udělat v následujících dvou epizodách?

Gotham: Jerome je pryč, přivítejte Jokera
 

Je asi každému jasné, že Jeremiah nemá k šílenosti příliš daleko. Již v minulé epizodě jsme si ale mohli všimnout, že od svého bratra se celkem liší. Jeremiah považuje svého zesnulého bratra za obyčejného ničitele, zatímco sebe považuje spíše za stavitele. Je totiž toho názoru, že aby přetvořil Gotham k obrazu svému, musí ten současný nejprve zbourat, což je přesně to, co se v posledních dvou epizodách chystá udělat! Jeremiah totiž rozmístí bomby po celém městě a bude požadovat, aby gothamská policie vyklidila město, jinak občané skončí v jeho ruinách.

Něco takového si naše hlavní postavy samozřejmě nebudou chtít nechat líbit. A to nejen ty kladné - Jeremiahovi by se totiž měly postavit i záporné postavy jako Tučňák (Robin Lord Taylor) a spol., kteří město nebudou chtít opustit. Do boje se ale samozřejmě zapojí také Bruce, který se bude snažit Jeremiaha zastavit a přitom zachránit Alfreda (Sean Pertwee), kterého drží v zajetí. Nyní nám už je tedy jasné, co je ona kataklyzmatická událost, kterou Ra's Al Ghul (Alexander Siddig) v předminulé epizodě předpovídal. Pokud se jeho věštba kompletně vyplní, pak by si měl Bruce projít mimořádně těžkou zkouškou, která ho ve finále má přiblížit svému osudu. Je tedy jasné, že půjde do tuhého. 

Přikládáme promo video k následující epizodě a zároveň trailer, který se soustředí primárně na Jeremiaha. Je ale důležité upozornit, že druhé video obsahuje hodně záběrů z posledních dvou epizod, takže zvažte, zda se na něj chcete podívat. Těšíte se na poslední dvě epizody této série? 

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Batman

23.06.1989 | USA, Velká Británie
Akční, Fantasy
Info o filmu

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu