Teorie velkého třesku: Tvůrci mlží kolem ukončení seriálu

Teorie velkého třesku: Tvůrci mlží kolem ukončení seriálu | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 11 obrázků
Bude 12. série Teorie velkého třesku poslední?

Již dnes se fanoušci Teorie velkého třesku dočkají velkolepého finále 11. řady. Nasnadě je však otázka: Bude 12. série skutečně poslední? Vše tomu doteď nasvědčovalo. Nejvíce vyděsila příznivce seriálu slova Johnnyho Galeckiho, představitele Leonarda. Ten uvedl něco v tom smyslu, že je čas říci seriálu po 12 řadách sbohem. Podrobnosti si přečtěte v článku níže. Server TV Line se na to zeptal showrunnera seriálu Stevea Hollanda.

Fanoušci The Big Bang Theory truchlí: Galecki oznámil konec
 

"Vím, že odvysíláme další sezónu, ale nevím, co se stane poté. To rozhodnutí není na mně. Jediné, co můžu udělat, je jít vpřed a udělat příští sezónu skvěle," uvedl. Přestože oficiálně žádná zpráva o konci seriálu do světa vyslána nebyla, naznačil svými slovy, že možnost ukončení dvanáctou sérií rozhodně leží na stole. Zároveň zdůraznil, že má veškerá očekávání, že o tom stanice CBS rozhodne a dá vědět fanouškům nejdéle do května 2019.

"Určitě je tu stále mnoho příběhů, které jsme ještě nevyprávěli a které chceme divákům povyprávět. A kdo ví, co se stane po 12. sezóně. Proto pro nás může být právě 12. sezóna krásnou šancí to vše říct," uvedl Steve v březnu.

Co myslíte? Má smysl točit další sezóny? V galerii si prohlédněte obrázky z velkolepého finále 11. řady, které stanice CBS odvysílá již dnes.

Zdroj: TVLine, DigitalSpy

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 3

Vojta | 11.05.2018 07:36
Sice je to fajn relax, ale uz to neni ono, takze bych doporucoval to ukoncit, aby to neprehnali. Fajn zakonceni by mohlo byt dite Penny + Leo a Amy + Sheldon
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu