Teorie velkého třesku: Zpověď Mayim Bialik o seriálové svatbě

Teorie velkého třesku: Zpověď Mayim Bialik o seriálové svatbě | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 14 obrázků
Finále 11. řady Teorie velkého třesku zasáhlo srdce všech skalních fanoušků seriálu. Jak to hodnotí jeho hlavní aktérka Mayim Bialik, představitelka Amy?
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2

Úzkost ze svatby a trauma z natáčení

V den, kdy stanice CBS odvysílala závěrečnou epizodu 11. řady Teorie velkého třesku, podělila se Mayim Bialik o své dojmy ze seriálové svatby na svých webových stránkách. Níže vám přinášíme stěžejní část textu. Ta bohužel nevyznívá vůbec optimisticky.

"Cítila jsem se krásná, protože Amy se cítila krásná. Realita? Necítila jsem se krásná, protože tohle není seriál, tohle je skutečný život. Měsíce jsem ubírala na váze. Proč? Protože jsem to potřebovala. Nebyla jsem spokojená se svou váhou. Začala jsem mnohem lépe jíst, cvičit a váha šla dolů. Cítila jsem se ve své kůži najednou mnohem komfortněji. Jenže pak jsem chytla nějaká bakteriální onemocnění, která vyžadují antibiotika, a nemohla jsem měsíc cvičit. Váha narostla zpět. Styděla jsem se. Měla jsem pocit, že na mě kostymérky koukají jako na tu, co chtěla zhubnout, ale neměla na to dostatečnou vůli. Pravděpodobně si to nemyslely, ale můj mozek ano. Taková je pravda. Necítila jsem se nejlíp. Cítila jsem se mizerně, a přestože mi všichni říkali, jak mi to sluší, necítila jsem se vůbec krásná," vysvětluje v textu Mayim.

Teorie velkého třesku: Herci se loučí se Stephenem Hawkingem
 

"A ještě jedna věc - jsem kousač nehtů. Dělám to od doby, kdy jsem byla malá holčička. Na tuto epizodu jsem si je ale chtěla nechat narůst. Byla jsem si jistá, že to zvládnu. A zvládla bych. Jen se to nestalo. Prostě se to nestalo. Když si koušete nehty, přispívá tomu stres, život, úzkost... Když se Jim přiblížil s úmyslem navléknout mi prstýnek, chtěla jsem vykřiknout: Ne! Ale nemohla jsem. Je to jen Amyina ruka. Ale já jsem ona. Ona je já. Měly jsme poslední týdny hodně úzkosti. Odpusťte nám," uvedla herečka na závěr a dodala: "Být herečkou je emocionální povolání." 

Níže si prohlédněte video, jak Mayim reagovala, když zjistila, že bude natáčet s Markem Hamillem. V galerii si prohlédněte obrázky ze zákulisí Teorie velkého třesku, konkrétně z natáčení svatební epizody.

 

I can't handle it!!! This is me after meeting @hamillhimself. Everything is great.

Příspěvek sdílený mayim bialik (@missmayim),

Zdroj: Volture, Groknation

« Předchozí kapitola
Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 1

Koala | 15.05.2018 16:14
Prečo tam máš vždy toľko chýb? Nekontroluješ si po sebe články a hneď uverejňuješ všetky sračky čo vyprodukuješ? Škoda ....
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu