L.A.’s Finest: Ženského spin-offu Mizerů se možná nedočkáme

L.A.’s Finest: Ženského spin-offu Mizerů se možná nedočkáme | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 5 obrázků
Zdá se, že policistky z města andělů svou extrémně drahou pilotní epizodou příliš nepřesvědčily. Jak je to možné?

Ani zvučná jména a velkorysý rozpočet nemusí stačit k záchraně známé značky, jako jsou Mizerové. Očividně nepostačí ani vcelku pravidelně servírované novinky z produkce, které jsou sem tam doprovázené nějakou tou rošťáckou fotkou na sociálních sítích, z níž srší „vše je na nejlepší cestě“ atmosféra. Pilotní epizoda je sice hotová, ale seriál dostal stopku, protože domovská stanice si vývoj celé řady nakonec neobjednala.

O projektu se mluvilo dost na to, aby probudil zájem veřejnosti (po nekonečně odkládaném třetím dílu mateřské filmové série není divu), a na rozběh prý úvodní epizoda zhltla úctyhodných 12 milionů dolarů. To z ní dělá jeden z nejdražších letošních pilotů, a přesto to stanice NBCGabrielle Union a Jessicou Albou odmítla potáhnout dál. Není jasné, jestli k tomu došlo z obchodního nebo kreativního hlediska, ale zahraniční zpravodaje nevylučují kombinaci obojího. Navíc se v NBC udály i nějaké personální změny. Odchozí postavou je jistá Jennifer Salke, která ze své vedoucí pozice o seriál L.A.'s Finest hodně usilovala. 

Mizerové: Gabrielle Union a Jessica Alba našly záporáka
 

I tak ale zahození tohoto námětu budí údiv – stanice měla v rukou očekávaný námět akčního ražení, navíc s dvojicí různorodých ženských hrdinek v čele. Kombinace, která na trhu nemá dvakrát bohaté zastoupení.

Naprosto odepsané ale holky být nemusí. Pořád se vezou na vlně zájmu a konkurenční stanice nespí. Může se stát, že nabízený seriál L.A.’s Finest některá z nich odkoupí, a pokusí se ho dát do pohybu. Jako o zájemci se mluví o americké telekomunikační společnosti Charter Communications, se kterou možná již proběhla prvotní jednání.

Do karet seriálu může hrát boom tryskající z čerstvě (znovu)ohlášeného filmového pokračování, no zároveň to může být jeden ze skrytých důvodů, kvůli kterým se televizní verze stáhla ze své pozice. A nakonec, kdo ví… možná to byl skutečně prostě krok vedle, a herečky spolu budou moci vyrazit do akce maximálně v supermarketu.

 

A drill x Chicharones = Bad Girls @jessicaalba they ain't ready for this jelly

Príspevok, ktorý zdieľa Gabrielle Union-Wade (@gabunion),

Zdroje: ScreenRant, Deadline I, II

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu