The Act: Příběhem služebnice to nekončí

The Act: Příběhem služebnice to nekončí | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 31 obrázků
Fikce bylo již dost. Krimi seriál s pravdivými příběhy je na dohled.

Stanice Hulu, která je momentálně nejvíce známá pro svůj Příběh služebnice, dala vyrobit další seriál, který se zařadí po bok ostatních dramat, které nechala stanice vyrobit. Půjde o zpracování antologie pravdivých zločinů od spisovatelů Nicka Antosca (Channel Zero) a Michelle Dean. The Act je ve vývoji už od minulého roku, a jeho první série je založena na příběhu od Michelle Deanové s názvem “Dee Dee Wanted Her Daughter To Be Sick, Gypsy Wanted Her Mom To Be Murdered”. Tento příběh se točí kolem Gypsy Blanchard - dívky, která se snaží uniknout z toxického vztahu, který má se svojí ochranářskou matkou. Její cesta za svobodou však otevře Pandořinu skříňku plnou tajemství, která nakonec vedou k vraždě.

Dean a Antosca sepsali scénář, a budou působit jako výkonní producenti po boku Grega Sheparda a Brittona Rizioa. Seriál je produkovaný společností Universal Cable Productions, což je logické vzhledem k tomu, že s nimi má Antosca jistou dohodu.

Lambs of God: Ann Dowd naváže na roli v Příběhu služebnice
 

Nick Antosca je tvůrce a výkonný producent hororového hitu Channel Zero (Syfy), který odstartuje již svoji 4. sezónu letos na podzim. Dále také působí jako spoluspisovatel a výkonný producent u hororového thrilleru Antlers, který je založený na jeho příběhu "The Quiet Boy" pro Fox Searchlight se Scottem Cooperem coby režisérem a Guillermo del Torem a Davidem Goyerem jako producenty.

Michelle Dean je cenami ověnčená spisovatelka. Její práce se objevila v The New York Times Magazine, The New Yorker, Wired, Harper’s a The Guardian. Její první knížka s názvem Sharp: The Women Who Made an Art of Having an Opinion”, která byla publikována minulý měsíc, si vydobyla chválu u kritiků.

The Act bude již druhá antologie od stanice Hulu, která minulý měsíc přidala do své knihovny horor Into the Dark od společnosti Blumhouse. Na rozdíl od seriálu The Act bude Into the Dark vyprávět jiný příběh každý měsíc.

 Zdroje: Hollywoodreporter, Deadline

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu