Přátelé: Kolik vypili šálků kávy, a kolik je to stálo?

Přátelé: Kolik vypili šálků kávy, a kolik je to stálo? | Fandíme seriálům
Zobrazit další 4 obrázky
Přátelé a káva - nerozlučná dvojka, která se vzájemně podporuje a doplňuje. Víte, kolik však jednotlivé postavy celkově kávy vypily? A kolik za ni utratily?

Co se týká seriálu Přátelé, byla káva jednou z hlavních věcí, která se nacházala v centru všeho dění. Káva ráno, káva odpoledne, káva večer. Vše důležité se odehrává u kávy. Partička totiž tráví většinu času - kde jinde než v kavárně. Kolik kávy však v seriálu postavy skutečně vypily? Matematické analýzy vyhodnotily konkrétní cifry. 

Nejvíce šálků a titul největšího milovníka kávy získala Phoebe. Ta za celých 236 epizod vypila 227 šálků. Rachel naopak, navzdory své práci v kavárně, vypila šálků kávy pouze 138, tedy nejméně. 

Druhý největší piják kávy je Chandler. Vypil celkem 212 šálků, Monica pak 198. Joey 191 a Ross 188. Nejvíce kávy přitom hlavní aktéři vypili ve čtvrté až šesté sezóně. Návyky se jim přitom v průběhu času výrazně měnily, viz graf níže.

Poslední výpočet, který vám poskytneme, je výpočet útraty za kávu. Běžná káva ve světě Přátel vychází cca na 1,50 dolarů, v přepočtu tedy cca na 33 korun. Když zahrneme do našich počtů i spropitné, vychází průměrná útrata za kávu jedné postavy na 1,46 dolarů za epizodu.

Jedno je jisté. Přátelé stále natolik fascinují veřejnost, že jim fanoušci nepřestávají věnovat pozornost. Vymýšlí různé teorie, výpočty, grafy, no prostě vše. Vše, aby Přátelé nikdy nezemřeli. Pozoruhodné.

Zdroj: Mirror

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu