Žebříček 30 největších postav televizní historie

Žebříček 30 největších postav televizní historie | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 17 obrázků
Každý máme své oblíbence. Pojďme se společně podívat, zda je najdete v žebříčku, který vzdává hold 30 největším postavám televizní historie.
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2
  3. Kapitola č.3
  4. Kapitola č.4
  5. Kapitola č.5
  6. Kapitola č.6
  7. Kapitola č.7
  8. Kapitola č.8
  9. Kapitola č.9
  10. Kapitola č.10
  11. Kapitola č.11
  12. Kapitola č.12
  13. Kapitola č.13
  14. Kapitola č.14
  15. Kapitola č.15

Jsou nezbytnou, nezaměnitelnou a nejdůležitější esencí každého příběhu. Prostřednictvím jejich životních osudů s nimi sdílíme sladká vítězství, vzrušující triumfy, velké milostné příběhy, hořké porážky i neslavné konce. Staly se nedílnou součástí našich životů. Jejich osudy se nám staly inspirací v časech nerozhodnosti a průvodcem v dobách pochybností. Říká se, že velké příběhy potřebují nezapomenutelné hrdiny. Pojďme se nyní projít seriálovou historií, a podívejme se na žebříček 30 největších postav, jejichž vliv v mnoha případech přerostl hranice fiktivního světa.

Místo v našem žebříčku ovšem není založeno čistě na popularitě. Svou roli sehrál rovněž herecký výkon, vliv na popkulturu nebo třeba míra, kterou postava ovlivnila okolní seriálový svět. Jediným kvalifikační požadavkem byla role v hraném nebo animovaném příběhu s kontinuálním dějem ve standardním seriálovém formátu. Pojďme se tedy bez dalšího zdržování podívat na žebříček od 30. do 16. místa. Druhá polovina vás čeká příště. 

Seriálové šoky: Top 5 postav, jejichž smrt nás dostala
 

30. Meredith Grey

Slavné rodinné příjmení může být požehnáním i prokletím. Často obojím najednou. Požehnáním, protože většinou otevírá dveře a nabízí příležitosti a výhody, které ostatním zůstávají skryty. Může se ovšem rychle stát i prokletím, když si uvědomíte, že sláva a prestiž, kterou vaše příjmení evokuje, jsou úspěchy někoho jiného a jediné, co vám zbývá, je pokusit se svým rodinným předchůdcům vyrovnat. I tehdy budete většinou pouze za ty, kteří přišli jako „druzí“.

Slavný seriál Chirurgové nese ve svém originálním názvu (Grey´s Anatomy) jméno své hlavní hrdinky z velmi dobrého důvodu. I když se jeden z nejdéle běžících seriálů všech dob (v současné době se fanoušci připravují na 15. sezónu) může pochlubit spoustou výjimečných postav, je to právě Meredith Grey, která nesla po většinu času hlavní emoční a příběhově břímě. Její trnitá cesta stát se hvězdou nejen operačních sálů, ale i lepším a otevřenějším člověkem, je i po všech těch letech strhujícím pohledem oslavujícím sílu a důležitost lidských vztahů. Vztahů, které nás svými šťastnými i tragickými konci mění na lidi, kterými se máme stát. Ať se nám to líbí nebo ne, bolest je nezbytnou součástí života. Stejně jako Meredith nikdy nezapomeňte na stíny minulosti. Jsou to totiž právě ony, které nás ženou svou věčnou přítomností kupředu.

Další kapitola »
Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 5

Fimi. | 29.05.2018 09:33
Spike souhlasím s tvým doplněním, já bych dal ještě Ela Bundu, někoho z Twin Peaks a Misfits, klidně i Esmeraldu :-), Phil Coulson, Tommy Shelby, také Francis Underwood, Bart a Homer Simpson, sterling archer, nathan explosion, Ray donovan, micky donovan, Maurice Moss,
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu