LA to Vegas: Stanice Fox ruší další nadějný seriál

LA to Vegas: Stanice Fox ruší další nadějný seriál | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 21 obrázků
Proč stanice FOX rozhodla o předčasném konci nadějného sitcomu?  

Pouhá jedna sezóna s celkovým počtem 15 epizod stačila na to, aby se stanice FOX rozhodla tento povedený sitcom zrušit. Zrušení seriálu je o to překvapivější, neboť v březnu FOX rozhodl o navýšení počtu epizod pro první sezónu z původních 12 na 15. Bohužel nijak závratná sledovanost pomohla rozhodnout o tom, že stanice, která každoročně zatrhne mnoho nových seriálů po první řadě, tak učinila i s LA to Vegas.

LA to Vegas: Recenze na konečně dobrý sitcom
 

V recenzi jsem sitcom pochválil, protože se konečně jednalo o nový komediální seriál, který má sympatické postavy s velkým potenciálem do budoucna. I po předčasném konci seriálu rozhodně nelituji toho, že jsem tento sitcom sledoval. Uzavřenější konec první série by přeci jen nenechal v povědomí tu pachuť z brzkého ukončení seriálu, ale i tak je finále první řady povedené a teď už jen nechává na fantazii diváků, co se s jejich oblíbenými postavami stane.

Herec Amir Talai (The Circle, Zabít Gunthera), který v seriálu hrál roztržitého kopilota Alana, se na Twitteru se seriálovými fanoušky rozloučil takto: „Zbožňuji vás, fanoušci LA to Vegas. Láme mi to srdce, ale musím vám oznámit, že náš seriál se za rok již nevrátí. Nemám pro vás žádné pádné odůvodnění, ale na tom stejně nesejde. Je konec. Bude mi naše seriálová rodina velmi chybět, a tím myslím i vás.“ Kromě LA to Vergas stanice FOX zrušila seriály Exorcista, Lucifer, The Mick a Brooklyn 99, kterému záchranou ruku podala stanice NBC.

V galerii si můžete porhlédnout fotografie z první sezóny. Níže se můžete podívat na nejlepší výstupy egoistického kapitána Davea v podání Dylana McDermotta.

Zdroje: TVLine, Deadline

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu