Titans: Známe názvy devíti epizod nového seriálu od DC

Titans: Známe názvy devíti epizod nového seriálu od DC | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 10 obrázků
Nová streamovací služba DC Universe nám pootevřela vrátka k jednomu ze svých připravovaných seriálů a sdělila, jak se bude jmenovat prvních 9 epizod z plánovaných třinácti první sezóny.

O vzniku služby, kam se DC rozhodlo začít pouštět pár svých nových seriálů, jsme vás informovali už v dřívějším článku společně se seznamem jmen chystaných sérií. Moji kolegové trochu rozebrali připravovaný Swamp Thing a ukázali nám i pár obrázků z natáčení Titans (viz galerie). Všichni zarytí fanoušci DC Comics, včetně mě, nyní čekají na další várku novinek snad stejně netrpělivě, jako čekají na piloty nových seriálů.

DC Universe: Co vše uvidíme na nové platformě pro DC seriály
 

A proto nás všechny potěšila informace o názvech epizod ze série Titans. Prozatím nám tedy bylo sděleno jen prvních 9 ze 13 plánovaných epizod první série, nicméně i to vypovídá o mnohém. Minimálně víme, jak se bude seriál alespoň částečně odvíjet, a komu konkrétně se bude věnovat. Zároveň však stále máme prostor pro překvapení z finále první řady, protože o posledních čtyřech epizodách zatím nepadla zmínka.

První řada seriálu Titans tedy začne takto:

1. Titans (Pilot)

2. Hawk and Dove

3. Starfire

4. Rachel

5. The Doom Patrol

6. The Messenger

7. Jason Todd

8. Angela

9. Donna Troy

Dle tohoto rozpisu bych si dovolil tipnout, že začneme v nějakém momentu s již zformovaným týmem Titans, možná v nějaké velmi vypjaté situaci, která bude následně provázet celou první řadu. Každý další díl poté bude představovat jednotlivé členy, jejich schopnosti a to, jak se k týmu dostali. Patý díl bude pravděpodobně sloužit pro start další série Doom Patrol, o kterém jsme Vás už také informovali. Co říkáte na plán první série Titans? Těšíte se? Dejte nám vědět v komentářích.

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu