Arrowverse opouští další výrazná postava

Arrowverse opouští další výrazná postava | Fandíme seriálům
Zobrazit další 3 obrázky
Rychlíků přibývá, a jeden z nich tak musí z kola ven.

Všechny nejnovější série seriálů z Arrowverse, do které patří Arrow, The Flash, Supergirl a Legends of Tomorrow, skončily zhruba necelý měsíc zpátky. Již nyní však dostáváme nové informace o tom, co v následujících řadách uvidíme, a také co již neuvidíme. Seriál Arrow opustili hned dva klíčoví herci, které jsme vídali od samotného začátku. Nově se odchodu nevyhnuly ani seriály The Flash a Legends of Tomorrow.

Žebříček TOP 5 nejkrásnějších žen světa Arrowverse
 

Konec v roli Wallyho Westa / Kid Flashe totiž oznámil herec Keiynan Lonsdale. Ten se poprvé objevil v polovině druhé série The Flashe jako ztracený syn Joe Westa (Jesse L. Martin). Ve čtvrté sérii s ním však tvůrci přestali mít plány, a tak se přesunul do Legends of Tomorrow, kde dostal daleko více prostoru, a stal se platnou součástí týmu, který cestuje časem.

Jeho cesta v Legendách však skončila dřív, než stačila pořádně začít. Lonsdale se objeví ještě v první epizodě 5. série The Flashe, a dále ho již neuvidíme. Sám herec na svém Instagramu odchod vysvětlil jednoduše tak, že ho život vede jinou cestou, a sám se chtěl posunout, nicméně za roli je vděčný. Wally West byl pro mě osobně trnem v oku a nejotravnější postavou v celém provázaném světe, takže z jeho odchodu nijak smutný nejsem. Pokud jste však fanouškem Kid Flashe, který byl vždy ve stínu prvního Flashe, jistě budete smutnit.

Zdroj: Keiynan Lonsdale

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu