South Park: Tvůrci atakují Donalda Trumpa

South Park: Tvůrci atakují Donalda Trumpa | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 6 obrázků
Tvůrci seriálu South Park se necítí v Americe Donalda Trumpa bezpečně. Rozhodli se proto vyjádřít svůj nesouhlas.

Křeslo v Bílém domě je možná to nejpohodlnější svého druhu, ale zároveň s sebou nese i tu nejtěžší práci na světě. Své o tom ví i současný nájemník Oválné pracovny. Donald Trump totiž v poslední době bojuje nejen se zvyšující se nepřízní běžných Američanů, kteří od svého kandidáta očekávají výsledky, ale i bojechtivě naladěnými novináři, kteří nemůžou současné hlavě státu přijít na jméno. A aby toho nebyl málo, tak rovněž musí čelit negativně naladěné umělecké obci v čele s Hollywoodem.

South Park: TOP 6 případů, kdy měl Cartman pravdu
 

Toho, že je Donald Trump terčem bezpočtu vtípků a parodií, si pravděpodobně každý s přístupem k internetu určitě všiml. Nyní se ale do stále rozšiřujícího pole slavných osobností, které si berou prezidenta na paškál, přidali i tvůrci kultovního seriálu South Park, kteří pro všechny své fanoušky připravili na konci 21. série velký návrat v podobě pana Garrisona. Ten se vrací v reakci na aktuální politiku Bílého domu, a jak všichni příznivci seriálu vědí, tak je tento původem učitel v podstatě parodií na současného prezidenta, který má stejně jako jeho reálný protějšek politické ambice.

Tvůrci se v rozhovoru rozpovídali, jaké důvody je vedly k tomu přivézt populární postavu zpátky: 

„Obecně se jednalo, vzhledem k tomu, jak se v současné době věci mají, o pocit znechucení, když prezident něco tweetne. Na začátku jsme byli nervózní, nyní jsme vyděšení z toho, že je prezident. A opravdu se obáváme o naše životy, takže jsme měli takový nápad…  že se budou postupem času cítit vyděšeni jeho jednáním úplně všichni, a nakonec se bude i samotný prezident cítit víc a víc v pasti, odsunutý na vedlejší kolej… takže jsme si řekli, že je čas dostat postavu Garrisona zpátky na scénu.“

Co říkáte na Garrisonův návrat? Je to podle vás krok správným směrem, nebo je za ním spíše snaha rozbouřit vody kolem nejkontroverznější osoby současné Ameriky?

Zdroj: Collider

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 2

Spike | 11.06.2018 23:02
Tento článek nedává smysl. Tato série už dávno vznikla. V té nové jistě Trump také bude ale podrobnosti asi ještě nikdo nezná.
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu