Stranger Things: Brzy se dozvíme více o matce Eleven

Stranger Things: Brzy se dozvíme více o matce Eleven | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 22 obrázků
Je naplánovaná série knih, která prozkoumá minulost Eleven.

Jak jsme psali již zde, 3. série Stranger Things dorazí nejdříve na začátku roku 2019 (pravděpodobně později), a tak by mnozí fanoušci jistě uvítali, kdyby měli čím si zkrátit to dlouhé čekání. Máme pro ně dobrou zprávu, jelikož série knih ze světa Stranger Things se už rýsuje.

Zatím jsou naplánované tři knihy, z nichž by dvě měly dorazit již tento podzim. Známe pouze název jedné z dvou knih, která by měla sloužit jako zákulisní průvodce – Stranger Things: Svět převrácený naruby: Oficiální zákulisní průvodce. Název druhé knihy zatím není známý, ale mělo by se jednat o dárkovou knihu, která fanouškům nabídne “rady, moudra a varování ze světa Stranger Things”.

Série vznikne díky spolupráci Netflixu a nakladatelství Penguin Random House, které by mělo do budoucna přinést vícero titulů a jejich audio verzí (později v roce 2019). Očekává se, že nejvíce pozornosti přiláká třetí kniha napsána Gwendou Bond, která by měla rozvinout svět Stranger Things tím, že prozkoumá minulost programu MKUltra, ale také matky Eleven.

Jedná se tak o další chytrý tah Netflixu na již dlouhém seznamu. Ačkoliv za zrodem série knih pravděpodobně stojí hlavně zisk, tak se musí Netflixu nechat, že to dělá velice chytře. Jedná se asi o jejich nejúspěšnější sérii vůbec, která pro ně má veliký potenciál, a to za sebou máme teprve duhou sezónu s tím, že minimálně další dvě jsou na dohled. Je tak velice nepravděpodobné, že by to měl společnosti někdo za zlé a považoval by to čistě za dojnou krávu na peníze.

O třetí sérii seriálu se zatím ví vskutku poskromno informací (údajně se děj vydá úplně novým směrem), ale alespoň se objevila nějaká nová jména, která se v další sezóně připojí již k známé bandě. Mezi nimi bude Cary Elwes jakožto starosta Kline, Jake Busey jako novinář Bruce, Maya-Thurman Hawke coby záhadná “alternativní dívka” a Francesca Real, která bude představovat plavčici/zachránkyni.

Zdroje: Slashfilm, Digitalspy

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu