Iron Fist: Další postavy na nových fotkách z natáčení

Iron Fist: Další postavy na nových fotkách z natáčení | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 15 obrázků
K tomu se seriály začínají stále více a více prolínat. Fotky najdete v galerii.

Nedávno přišla zpráva o tom, že druhá série Iron Fista je oficiálně dotočena. Zatím nejhůře hodnocený seriál z Marvel/Netflix produkce, s čímž já osobně nesouhlasím, zatím nemá datum premiéry, ale prozatímní logika velí, že ho uvidíme na začátku roku 2019. Moc podrobností zatím nevíme, nicméně se k nám dostaly už dříve fotky z natáčení, na kterých byl představitel Iron Fista Finn Jones a nová tvář v podobě Alice Eve.

Iron Fist: Na světlo pronikly první fotky z natáčení 2. řady
 

Nyní byly zveřejněny další nové fotky, na kterých se objevuje Jessica Henwick v roli Colleen Wing, a kromě ní i přítel Dannyho Randa z K'un Lun Davos (Sacha Dawan). Colleen nyní tvoří s Dannym (Jones) pár. Jasným důkazem toho je tetování na jejím předloktí, které je nápadně podobné tomu na Dannyho hrudi. Henwick vypadá v dobrém rozmaru, naopak Dannyho bývalý přítel Davos se zařadí v nové sérii na zápornou stranu, což jsme mohli odhadnout již z konce té první. S novým showrunnerem (Raven Metzner) všichni fanoušci doufají, že bude druhá série lepší než ta první. 

Dopomoci by k tomu mohla i postava, která patří do jiného seriálu. Nově přišla informace o tom, že se Colleen Wing objeví ve druhé sérii seriálu Luke Cage. Zároveň ale víme, že se v pokračování Iron Fista objeví detektivka Misty Knight (Simone Missick), která dostane svoji bionickou ruku z komiksů. V komiksech tvoří Colleen a Misty dvojku Daughters of the Dragon, a spojení těchto dvou hrdinek tak vypadá čím dál tím reálněji.

Zdroj: Twitter

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu