Arrowverse: Ve třetím crossoveru se podíváme do Gothamu

Arrowverse: Ve třetím crossoveru se podíváme do Gothamu | Fandíme seriálům
Zobrazit další 4 obrázky
Navíc se objeví postava úzce spojená s Temným rytířem.

Seriály patřící do Arrowverse, tedy propojeného světa DC seriálů na stanici CW, skončily nedávno svoje série. Ať už úspěšně, či méně úspěšně, všechny seriály by měly pokračovat, a tím pádem se dočkáme také dalšího, v pořadí již třetího crossoveru seriálů Arrow, The Flash, Legends of Tomorrow a Supergirl. Loňské události nazvané Crisis on Earth X patřily mezi nejlepší díly daných sérií, a už nyní byly odhaleny letmé informace o další spolupráci všech hrdinů.

Na nedávné prezentaci stanice CW vystoupili také zástupci seriálu Arrow a jeho hlavní hvězda Stephen Amell. Ten probíral s fanoušky budoucnost seriálu, a prozradil také dvě zásadní informace o dalším chystaném crossoveru. Vůbec poprvé by se měli hrdinové z Arrowverse podívat do Gotham City, které je domovem Batmana. Samotné město, a dokonce i Bruce Wayne byli v show dříve zmíněni, nicméně až teď se do ulic temného Gothamu podíváme přímo.

Recenze: 6. série Arrow neoslnila
 

Temného rytíře v něm bohužel neuvidíme, nicméně se objeví jiná postava s ním spojená. Seriály na CW často dávají prostor méně známým postavám, protože ty hlavní si DC berou do svých filmů (viz. zrušená účast Deathstroka a Deadshota kvůli filmovému zpracování). I díky tomu se nám představí nová postava, která stojí v komiksech lehce ve stínu svého slavného kolegy, i přesto má však bohatou historii. Tou postavou bude Katy Kane aka Batwoman.

Ať už se kvalita jednotlivých CW seriálů vyvíjí jakkoliv, uplynulé crossovery byly zatím vždy vrcholem sezóny, a konfrontace všech různých postav bylo velmi zajímavé a zábavné sledovat. Nyní tak tvůrci vymysleli opět další zajímavé téma, ze kterého se dá těžit. V galerii se mrkněte na teaser art k události, a níže si přečtěte kdo vlastně Batwoman je.

Batwoman, občanským jménem Katy Kane, pochází z vojenské rodiny, kde byl její otec vysoce postavenou osobou, proto byl jasným cílem různých zločineckých organizací. Jednoho dne byla ona, její sestra a matka uneseni. Kate jako jediná přežila, v dospělosti se pak dostává na profi vojenskou školu. Zde byla jednou z nejlepších, ale z důvodu své sexuality (přitahují ji více ženy) je vyhozena. Katy si tak začne užívat života, a nestarat se o nic. Při jedné procházce Gothamem je napadena, a následně zachráněna Batmanem. Po této zkušenosti se rozhodne hledat různé nebezpečné situace, a bojovat proti zločinu v Gothamu. Její otec později odhalí Katiny nebezpečné akce, nicméně je akceptuje, a pošle ji do světa nabrat zkušenosti. Kate se naučí různým bojovým uměním, a po návratu domů obdrží od otce vybavení a kostým, díky kterému může začít svůj boj proti zločinu naplno. Velmi inspirována Batmanem pak přijme identitu Batwoman, a později se připojí do tzv. Bat Family, kde se seznámila např. s Nightwingem či Batgirl.

Kate je podobně jako Batman nemá žádné superschopnosti, a je zkušená v boji na blízko. Její styl se však se všemi různými akrobatickými prvky o trochu více podobá Nightwingovi. Kate zná dobře slabiny svých nepřátel, využívá v boji tlakových bodů, a díky vojenskému výcviku je velmi zdatná psychicky i fyzicky. Při boji si také pomáhá různými udělátky, jako vlastní verzí Batarangu či granáty se slzným plynem.

Zdroj:  Twitter / Michael Schneider

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 1

Fimi. | 13.06.2018 07:40
Už jsem myslel že CW znásilní Batmana....a oni znásilní Batwoman.
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu