The Changeling: Temná seriálová pohádka pro dospělé se blíží

The Changeling: Temná seriálová pohádka pro dospělé se blíží | Fandíme seriálům
Zobrazit další 2 obrázky
FX chystá pohádku pro dospělé. The Changeling vám nedá spát.

Stanice FX po intenzivní přetahované získala práva na zpracování novely od Victora LaValleaThe Changeling. Scénář sepíše Kelly Marcel (Venom, Padesát odstínů šedi, Terra Nova) a bude se jednat o spolupráci mezi FX Productions a Annapurna Television, což je televizní divize studia, které je známé pro vytvoření prvotřídního fláku jako oscarový film Nit z přízraků a nebo také pro novinku od NetflixuThe Ballad of Buster Scruggs.

Novela The Changeling je popisována recenzemi např. od New York Times jako “okouzlující, pobuřující, děsivá a srdcervoucí" kniha, která hraje na ty nejhlubší obavy rodičů, a smíchává tak “sociální kriticismus s hororem a nadpřirozenem”.

Synopse LaValleovi knihy zní takto: “Když zmizel otec Apollo Kagwaa, všechno co ponechal svému synovi, byly podivné opakující se sny a krabice knih porazítkovaných slovem IMPROBABILIA. Momentálně je Apollo sám otcem, a zrovna když si pomalu se svojí manželkou Emmou začínají zvykat na život jako rodiče, vyčerpání a úzkost si začíná vybírat svou daň. Apollovy staré sny se vracejí a Emma se začíná chovat podivně. Je podrážděná a odloučená od svého novorozeného chlapce. Z toho, co se zprvu jeví jako poporodní deprese, se nakonec vyklube něco, co sahá daleko hlouběji. Ještě předtím, než je Apollo schopen pomoci, Emma spáchá příšerný čin – za hranicí rodičovského chápání – a zmizí”.

“Takto začíná Apollova oddysea světem, o kterém si myslel, že mu rozumí. Vypráví o nalezení manželky a dítěte, kteří nejsou ti, které si představoval. Jeho úkol začíná tím, že potká záhadného cizince, který tvrdí, že má informace o tom, kde se nachází Emma. Ten ho zavede na zapomenutý ostrov, hřbitov plný tajemství – les, kde stále žijí legendy o imigrantech, a nakonec na místo, o kterém si myslel, že ho navždy ztratil”.

Mělo by se tak jednat o temnou pohádku pro dospělé, se kterou stanice FX bude pokračovat ve svých šlépějích, které započala se surreálnými seriály jako Atlanta, American Horror Story a Legion.

Zdroj: Slashfilm

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu