Luke Cage: První ohlasy na 2. sérii

Luke Cage: První ohlasy na 2. sérii | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 14 obrázků
Jak dopadlo pokračování show o neprůstřelném muži z Harlemu podle redaktorů zahraničních serverů?
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2

Druhá série seriálu Luke CageMarvel/Netflix produkce spatří světlo světa již zhruba za 48 hodin. První série skončila velmi rozporuplně. První polovina byla hodnocena dobře, zatímco ta druhá spadla kvalitativně o velký skok dolů. I proto se tvůrci a hlavní představitelé dušovali, že druhá série bude úplně jiná. Svých chyb jsou si prý vědomi, a kdo nebyl s první řadou spokojený, druhá mu údajně přinese odlišný zážitek. To samozřejmě musí posoudit každý sám až po zhlédnutí všech dílů, nicméně redaktoři z různých serverů již dostali svoji šanci, a podělili se o svoje první dojmy.

Luke Cage: Velký souhrn informací o 2. řadě
 

V průřezu všemi ohlasy se redaktoři shodují víceméně na dvou věcech. Začněme tou pozitivní, a to je ta, že je druhá série oproti té první skutečně odlišná a v mnoha směrech lepší. Pokud se vám první série líbila, pak druhá se vám bude líbit určitě, a pokud to bylo naopak, i tak si pokračování svým způsobem užijete. Vyzdvihovány jsou především vedlejší postavy, jako např. Misty Knight (Simone Missick) či Mariah Dillard (Alfre Woodard), a obecně práce s postavami a příběhem je lepší a výraznější. Zmínka se objevila také o účasti Iron Fista (Finn Jones), který se objeví ve dvou epizodách. Ty údajně patří mezi nejlepší z celé série. Ať už máte Dannyho Randa rádi nebo ne, jeho spojení s Lukem (Mike Colter) je prostě bezkonkurenční.

Podle některých je druhá řada jedna z nejlépe napsaných sérií v rámci televizní produkce od Marvelu. Události v průběhu a na konci série posouvají postavy, a obecně jde příběh hodně dopředu. Otevírají se nová spojenectví, nová nepřátelství a nové dějové linky pro případnou třetí sérii. Co lze však druhé řadě vyčíst? Čtěte v další kapitole.

Další kapitola »
Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu