Jak jsem poznal vaši matku: Kam zmizel Ted Mosby v 5 bodech

Jak jsem poznal vaši matku: Kam zmizel Ted Mosby v 5 bodech | Fandíme seriálům
Zobrazit další 3 obrázky
Josh Radnor ztvárnil postavu Teda Mosbyho v devíti sezónách populárního seriálu Jak jsem poznal vaši matku. Co ale dělá nyní? 
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2
  3. Kapitola č.3
  4. Kapitola č.4
  5. Kapitola č.5

Seriál Jak jsem poznal vaši matku se vysílal devět let a hlavní hvězdu seriálu, Joshe Radnora, dostal do povědomí diváků po celém světě. V roce 2014 ovšem seriál skončil a po Joshovi jako by se slehla zem. Proč tomu tak je? Možná si říkáte, že Josh ve své roli natolik zakotvil, že mu dělá problém prosadit se u jiného projektu. Takové věci se samozřejmě stávají jak na televizních obrazovkách, tak i ve filmech. Znamená to tedy, že Josh Radnor má nyní problém najít si práci? Právě naopak! Josh má totiž neustále plné ruce práce v různorodých oblastech a těžko soudit, která z nich je vlastně ta nejzajímavější. Pojďte se tedy s námi podívat, čemu všemu se Josh Radnor vlastně věnuje.

Jak jsem poznal vaši matku: 5 věcí, které jste nevěděli o Robin
 

Režíruje a píše scénáře

Josh Radnor se kromě hraní rád věnuje také režii. Již v roce 2010 režíroval úspěšný film Happythankyoumoreplease (Bezvadíkyještěprosím), což je komediální drama, které se odehrává v New Yorku. Josh se v tomto filmu zároveň ujal hlavní role. O dva roky později natočil Josh snímek Liberal Arts (Svobodná umění), ve kterém také ztvárnil hlavní roli a stejně jako u předchozího snímku, i zde se jedná o komediální drama. V tomto filmu si mimochodem zahrál také Zac Efron. A co Josh chystá nyní? Podle všeho by se měl ujmout režie sci-fi dramatu The Leaves, ve kterém už ovšem nemá ztvárnit žádnou roli.

U prvních dvou zmiňovaných projektů je ještě nutné říct, že Josh k těmto dvěma filmům zároveň napsal scénář. Snímky Happythankyoumoreplease a Liberal Arts tak byly čistě Joshovými projekty se vším všudy, jelikož je napsal, režíroval a ujal se hlavních rolí. Uvidíme tedy, jak to dopadne s Joshovým novým chystaným filmem, a zda si bude herec i v budoucnu vybírat velmi osobité projekty, jako byly ty předchozí.

Další kapitola »
Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu