The Boys: Drsná komiksová adaptace závisí na úspěchu Preachera

The Boys: Drsná komiksová adaptace závisí na úspěchu Preachera | Fandíme seriálům
Wildstorm/Dynamite Entertainment
Zobrazit dalších 9 obrázků
Jeden z nejdrsnějších komiksů si musí počkat, jestli uspěje jeho kolega.

Před necelými dvěma měsíci jsme vás informovali o tom, že Amazon připravuje další komiksovou adaptaci, kterou jsou The Boys. Vysoce násilný a kontroverzní komiks od Gartha Ennise a Daricka Robertsona má již vybrané představitele jednotlivých rolí, které jsme vám popsali v samostatném článku, a zdálo se, že je projekt hotovou věcí. Producenti série však nyní krotí nadšení, a podle jejich slov existuje pro stvoření seriálu jedna podmínka.

The Boys: Drsná komiksovka od Amazonu zná své obsazení
 

Tou podmínkou je úspěch třetí řady seriálu The Preacher od AMC s Dominicem Cooperem. Producenti Seth Rogen a Evan Goldberg to naznačili na nedávné konferenci, kde Goldberg doslova řekl: „Pokud by Preacher neuspěl, nedokážu si představit, že by Amazon odsouhlasil natočení byť jen jedné minuty.“  Seriál Preacher je též dle komiksové předlohy, a i když se jeho dvě dosavadní série setkaly s kritickým úspěchem, u některých fanoušků tvůrci narazili. Třetí série chystá svoji premiéru již příští týden, 24. června, o osudu The Boys bude tedy rozhodnuto poměrně rychle.

Pokud by Amazon od projektu ustoupil, byla by to určitě velká škoda. Seriál kromě zajímavých herců jako Karl Urban či Anthony Starr nabral velmi dobrá jména i do tvůrčího týmu. Jako showrunner by měl sloužit Eric Kripke, od kterého pochází např. seriál Supernatural, a režii pilotního dílu by měl obstarat Dan Trachtenberg (10 Cloverfield Lane). Důvodem podmínky je zřejmě zjevná explicitnost předlohy, která se nijak netají násilím, sexualitou a kontroverzí.

The Boys: Temný komiks od autora Punishera zpracuje Amazon
 

Tak jako tak nám nyní nezbývá nic než čekat, nicméně tuto drsnou realistickou podívanou bychom si rádi nenechali ujít, a i proto přejme třetí sérii Preachera úspěch, ať už bude jakákoliv.

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 2

Denisa | 24.06.2018 10:53
Mám ráda. Rachel. Přátelé. Monica. Ross mám ráda. Joey. A fibi
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu