Jessica Jones 3: Krysten Ritter se chopila režie!

Jessica Jones 3: Krysten Ritter se chopila režie! | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 15 obrázků
Jaký příběh si pro diváky studio schovává, nevíme. Nicméně se dovídáme, že hlavní hrdinka k jeho natočení nepřiloží ruku jen jako herečka.

Seriáloví fandové znají již několik let postavu Jessicy Jones jako Krysten Ritter, která jí propůjčuje svou tvář. A zatímco v prvních dvou řadách tancovala, jak režiséři pískali, v sérii číslo tři si pro ni osud připravil příležitost taky si písknout. Herečka tak nemusí o směrování své postavy jen mluvit, ale může se o specifický ráz příběhu přičinit o něco aktivněji.

Přijala totiž nabídku k režii jedné epizody, a tak si do svého životopisu bude moct zahrnout první režisérskou zkušenost. Která epizoda bude její premiérou za kamerou, prozrazeno nebylo. Sama herečka se k této (i když nijak obrovské) příležitosti vyjadřuje s nadšením:

„Z mého režijního debutu pro marvelovskou Jessicu Jones jsem nadšená. Z celého štábu a party herců se stala má rodina a velmi si vážím příležitost pracovat s naším neuvěřitelným týmem tímto novým způsobem. Jsem vděčná Melisse Rosenberg, Jephu Loebovi, Marvelu a Netflixu, že mi s propůjčením opratí důvěřují.“

Myslíte, že by Krysten byla svěřena režie, kdyby v ní producenti neviděli špetku talentu? A myslíte, že by mohla do své epizody znatelně vtisknout nějaký svůj rukopis? 

Zdroje: Deadline

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu