Gotham: Kdy se začne natáčet 5. série?

Gotham: Kdy se začne natáčet 5. série? | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 6 obrázků
Víme podrobnosti o natáčení poslední řady seriálu Gotham. Článek obsahuje spoilery k finále předchozí čtvrté série. 

Letošní čtvrtá série seriálu Gotham skončila velkým cliffhangerem, když Jeremiah Valeska (Cameron Monaghan) a Ra's Al Ghul (Alexander Siddig) úspěšně odstřihli město Gotham od okolního světa. Následná evakuace osob a speciálních jednotek z ostrova pak pomohla zdejším padouchům rozebrat si svá nová teritoria a dostat se více do povědomí. V Gothamu ovšem zůstali i hlavní hrdinové seriálu, Jim Gordon (Ben McKenzie) a Bruce Wayne (David Mazouz), kteří se pokusí město zachránit. Na to se zaměří pátá a poslední série tohoto seriálu. Kdy se začne natáčet?

Gotham: 5. řada bude extrémně zkrácená
 

O tom nás informoval výkonný producent Danny Cannon, který ve svém nejnovějším příspěvku uvedl, že pátá série se začne natáčet již teď v červenci, konkrétně 23. 7. Je potřeba říct, že všechny předchozí série se začaly natáčet téměř ve stejném období, čili zvolení tohoto datumu by zprvu nemělo být zvlášť překvapivé. Pokud ale sledujete naše novinky ohledně Gothamu, pak jistě víte, že pátá série by měla mít méně epizod a její vysílání má začít až po novém roce, nikoli doposud tradičně v září. Producentům a celému štábu se tedy zřejmě nechtělo měnit již zakotvené období natáčení z předchozích let. S posunutím premiéry nové série tak budou všechny zbývající epizody natočené velký kus dopředu.

Čekání tedy bude dlouhé, nicméně alespoň toto včasné natáčení dá tvůrcům a celému štábu dostatek prostoru k připravení co možná nejlepších epizod, které celý seriál důstojně zakončí. Zároveň je více než pravděpodobné, že tvůrci nám do uvedení nové série budou poskytovat různé informace z natáčení včetně fotek, videí ze zákulisí atd. O všech těchto podrobnostech, které se k nám do uvedení nové série dostanou, vás budeme průběžně informovat. Na závěr se můžete podívat na krátké preview video k páté sérii.

Těšíte se?

Zdroj: Screenrant

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu