Wu Assassins: Iko Uwais rozdá pěsti a kopance na Netflixu

Wu Assassins: Iko Uwais rozdá pěsti a kopance na Netflixu | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 10 obrázků
Bojová hvězda snímků The Raid se stane posledním zabijákem v dlouhotrvající bitvě mezi dobrem a zlem. 

Příznivcům sledující akční a bojové filmy asi nemá cenu Ika Uwaise sáhoudlouze představovat. Pro ostatní to vezmeme ve zkratce. Herec z Indonésie debutoval v roce 2009 snímkem Merantau, kde poprvé spojil síly s režisérem Garethem Evansem. Od dva roky pak přišli s neskutečným nářezem jménem The Raid, na který v roce 2014 navázali výborným pokračováním. Uwais se dále objevil v Muži taiči, měl štěk ve Star Wars VII nebo po boku Franka Grilla čelil mimozemským nájezdním v Beyond Skyline. Příští měsíc se na něj diváci mohou těšit v akčním thrilleru Mille 22Triple Threat vzbuzuje také určitou pozornost. 

Své bojové umění předvede i na Netflixu, kde kromě hlavní role zastane ještě funkci producenta, choreografa bojových scén a koordinátora kaskadérů. Jako šéfkuchař Kai Jin je posledním zabijákem, kterému bylo dáno sjednotit síly starodávné Triády a obnovit rovnováhu mezi dobrem a zlem v Chinatownu v San Franciscu. Spojencem hrdinovi bude strýček Six, jehož si zahraje Byron Mann (Pěsti ze železa). Letos jej uvidíme v Mrakodrapu s Dwaynem Johnsonem. 

Into the Badlands: První dojmy ze 3. řady
 

Seriál o deseti epizodách v sobě bude míchat akční, kriminální a dramatický žánr a navrch přidá ještě špetku nadpřirozena. Showrunnerem a scenáristou je John Wirth (Terminátor: Příběh Sarah Connor). První dva díly natočí hongkongský režisér Stephen Fung. Vedle Into the Badlands se fanoušci bojového umění tak můžou začít těšit na další nášup. První klapka má padnout 8.8.

Zdroj: Deadline

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu