Monarca: Salma Hayek přinese Netflixu prachy a tequilu

Monarca: Salma Hayek přinese Netflixu prachy a tequilu | Fandíme seriálům
Nový seriál zasazený do mexických končin představí drama z prostředí mexické famílie multimilionářů.

Hned na úvod musím zklamat všechny, kteří doufají, že se filmová hvězda po době opět ukáže v seriálovém formátu. Salma Hayek se do všeho vmíchá prostřednictvím své produkční společnosti Ventanarosa. Jestli se tedy ptáte, co za prachy a chlast to tedy herečka přinese, zde je synopse příběhu:

Sága má být příběhem rodinného impéria tequilových magnátů a boje započínajícího v momentu, když se jeden z členů rodiny rozhodne nabourat zkažený elitářský systém plný korupce, který pomáhal budovat právě jeho rod.

Trust: Danny Boyle chystá velkou rodinnou ságu
 

Obsazení zatím tvoří dvojice Irene Azuela a Juan Manuel Bernal, herci známí spíš pro latinskoamerické publikum. Mozkem stojícím za celým námětem je Diego Guttierez, který se, na rozdíl od vypsaných herců, různými způsoby podílel na vícero amerických snímcích a seriálech. Hayek pak pro média řekla, že je šťastná ze spolupráce s Netflixem a talentovanými Mexičany před i za kamerou. Se sobě vlastní národní hrdostí též dodala, že chtějí Mexiko ukázat jako energický, sofistikovaný a kulturně bohatý národ bojující za svůj osud.

Všechno to hezky zní, ovšem čtyři scenáristé hned do začátků a seriálová historie produkčního dómu Ventanarosa značí telenovelově vyhlížející záležitost. I když se to prozatím nikde otevřeně neřeklo, Erik Barmack, viceprezident pro mezinárodní produkci Netflixu, avizuje, že Mexiko jako vysílací region je pro ně top prioritou a bez okolků můžeme říct, že v této zemi je telenovela pořád nadmíru populárním žánrem.

Jak by slepý řekl: uvidíme. Produkce má začít na podzim a premiéry se seriál dočká v průběhu příštího roku. Kdo ví – pro ty, kteří rádi objevují filmařinu upozaděných regionů, může jít o zajímavé okénko moderního přístupu k mýdlovým operám. No a pro ostatní… nepůjde nejspíš o nic. Video níže je trailer na jiný mexický počin v netflixovské nabídce.

 

Zdroje: Variety

Přidat na Seznam.cz

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu