Hlava 22: Dáma rozptylující vojáky a Clooneyho dopravní nehoda

Hlava 22: Dáma rozptylující vojáky a Clooneyho dopravní nehoda | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 8 obrázků
Šestidílná minisérie podle slavného válečného románu dostala ženskou posilu a George Clooney se stal nechtěně kaskadérem. Copak se to tedy na bojišti děje?

O Hlavě 22, seriálu aktuálně točenému na Sardinii, přilétlo v posledních dnech pár aktualit. Hlavní zprávou je obsazení herečky Julie Ann Emery do jedné z předních rolí. Ztvární Marion Scheisskopf, ženu generála Scheisskopfa (George Clooney). Juliina postava je krásná, smyslná a vášnivá, avšak rovněž znuděná. Ve své nervozitě a povadlosti se kromě jiných stýká (dvojsmysl je na místě) s kapitánem Yossarianem, ústředním hrdinou příběhu.

Hlava 22: Minisérie prochází významnou změnou v obsazení
 

Její představitelku můžete znát zejména ze seriálu Preacher, ale objevila se i v seriálech Volejte Saulovi (Better Call Saul), Closer: Nové případy (Major Crimes) a dalších. Kromě ní je už s projektem spojený celý zástup dalších herců spíš podpůrných postav, z nichž vcelku vyčnívají Austin Stowell (Whiplash, Most Špiónů), Giancarlo Giannini (Hannibal, Muž v ohni), nebo Tessa Ferrer.

No a jedna věc k Georgeovi Clooneymu, který se během tohoto pracovního pobytu v Itálii podíval už i do nemocnice: Během jízdy na natáčení do jeho motocyklu nabouralo auto, a tak byl herec převezen na místní kliniku k ošetření. Podle Stana Rosenfielda, Clooneyho mluvčího, je ale herec v pořádku a z utržených zranění se zotavuje doma. Server Metro ve svém reportu o události zveřejnil i fotografie z místa nehody.

Georgeovi přejeme brzký návrat na plac a v galerii přikládáme portréty zmíněných herců posilujících seriálovou vojenskou základnu.

Zdroje: Deadline, TheWashingtonPost

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu