Smeč pro tvůrce seriálu Westworld: Hlavní hvězdy nechápou scénář

Smeč pro tvůrce seriálu Westworld: Hlavní hvězdy nechápou scénář | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 18 obrázků
Herecké duo se svěřilo novinářům o svých vlastních zkušenostech s příběhem seriálu Westworld. Tvůrce jejich slova nepotěší.

Druhá řada science fiction seriálu Westworld si až do své premiéry držela status jedné z nejočekávanějších televizních událostí letošního roku. Že by ale tato očekávání splnila, se po odvysílání doopravdy říct nedá. Sezóna si totiž u velké části své dřívější fanouškovské základny vysloužila velmi špatná hodnocení, ztratila notnou část svých pravidelných diváků a po internetu se rapidně šířily stížnosti mířené na zbytečně překomplikovaný, nesmyslný a nudný příběh, příliš pomalé tempo apod. Nikdo ze seriálem spojený se k této kontroverzi nikdy otevřeně nevyjádřil, až dosud. K tématu měli co říct rovnou dva ústřední herci, a to Evan Rachel Wood, představitelka hlavní hrdinky/antihrdinky Dolores, a Ed Harris alias starý William. K šoku nás všech se ale s kritikou seriálu ztotožňují!

Westworld: Reakce zahraničních webů na 2. řadu budí rozpaky
 

Jonathan Nolan i Lisa Joy se mě na to už kdysi ptali.“ odpověděl Harris deníku Vulture na to, zda by se v seriálu někdy chtěl postavit i za kameru. „Nemyslím ale, že bych pro Westworld byl dobrým režisérem. Sám ho totiž moc nechápu. Při sledování jsem stejně popletený jako všichni ostatní a často mi ani není jasné, co se vlastně děje.

O něco později byla v rozhovorech dotázána Evan Rachel Wood, zda s Edem Harrisem jeho zmatení sdílí. „Nemám ponětí, co se ve druhé řadě dělo. Vůbec.“ odvětila. „Natáčeli jsme ji navíc na přeskáčku. Dokonce jsme přestali číst popisy scén. Prostě jsme došli na plac a s Jeffreym Wrightem (Bernard) jsme se jen zeptali, jakou epizodu vlastně točíme. Soustředili jsme se pouze na aktuální scénu, dali do ní všechno a takto natočili celý seriál.“ Jak to tak vypadá, být hercem ve druhé řadě musel být docela masakr.

V galerii si prohlédněte několik fotek ze zákulisí natáčení.

Zdroj: Vulture

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 1

WW | 16.07.2018 19:29
Panstvo, ja chapu, ze se vam finale rady nelibilo, nicmene nechapu, kde porad berete ty udajne negativni ohlasy. Par recenzi a pokles (rekordni) sledovanosti je dle meho celkem dost malo na to, aby se na tom dala postavit kritika cele rady. To same jako tyto ohlasy hercu. To, ze jsou herci zmateni, preci neznamena, ze je to nejaka kritika. Oba bratri Nolanove jsou svou paranoiou a tocenim na preskacku povestni. A ve sve socialni skupine i na kanalech, ktere sleduji, jsem take zadnou kritiku nezaznamenal. Kazdy mame pravo na nazor, ale tohle uz hranici s podjatosti.
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu