Judge Dredd: Mega City One: Scénář k první epizodě dokončen

Judge Dredd: Mega City One: Scénář k první epizodě dokončen | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 23 obrázků
Kdy se dočkáme komiksového drsňáka Dredda v televizní podobě?

Novinek z letošního Comic Conu jsme pro vás sepsali už pěknou řádku. Většinu pozornosti si samozřejmě uzurpovaly trailery na nadcházející série zajetých seriálových titulů, ale i novinka o tom, že Soudce Dredd konečně nabírá konkrétních obrazů a že je produkce skutečně v plném proudu, stojí za zmínku.

Judge Dredd: Mega City One na prvních artworcích
 

Scenárista Rob Williams se na Comic Conu pochlubil, že scénář k pilotní epizodě Soudce Dredda, jehož podtitul zní Mega City One, je konečně napsán. Rob Williams samozřejmě není žádným zelenáčem, neboť několik let píše pro magazín 2000AD, kde jsou zahrnuty i eskapády Soudce Dredda. Proto je právě on tvůrčím šéfem připravovaného televizního zpracování této ikonické komiksové postavy. Premiéra je stále v nedohlednu, ale počítejte s tím, že by se Dredd měl na televizních obrazovkách objevit někdy v průběhu příštího roku.

Podtitul chystané televizní série od stanice Syfy je pojmenován podle stejnojmenné metropole Mega City One, která se nachází v té lepší části východního pobřeží USA. Příběh je zasazen do přelidněné dystopické budoucnosti, kde vzrůstající kriminalitě musí čelit čím dál brutálnější policejní opatření.

První filmová adaptace Soudce Dredda proběhla v roce 1995 se Sylvesterem Stallonem v hlavní roli, kterou nemají v oblibě jak kritici tak diváci a to nejspíš kvůli umírněnému ratingu PG13, díky němuž Soudce Dredd přišel o svou krvavou brutální akci. Před šesti lety se dočkal Dredd eRkového uchopení, ale kasovně to nebyl žádný trhák, takže tužby fanoušků směřované k sequelu s Karlem Urbanem (Star Trek, Thor: Ragnarok) v hlavní roli nebyly dodnes vyslyšeny. Možná právě tato chystaná televizní inkarnace Soudce Dredda bude tou, která naplno vynahradí neuskutečněné pokračování ke zmiňovanému snímku z roku 2012.

Karl Urban už před několika měsíci řekl, že by se rád vrátil do této ikonické role, ale o jeho castingu zatím žádné zprávy nejsou. Navíc stále není jasné, zda Mega City One bude pokračování nebo reboot této komiksové značky. O dalších novinkách vás budeme samozřejmě průběžně informovat.

Níže si můžete pustit krátkometrážní snímek Judge Dredd: Superfreiend z roku 2014. V galerii si prohlédněte různé Dreddovi jak komiksové tak filmové podoby.  

Zdroje: Screenrant

 

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Soudce Dredd

30.06.1995 | USA
Sci-Fi
Info o filmu

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu