White Lines - Netflix doplul na Ibizu

White Lines - Netflix doplul na Ibizu | Fandíme seriálům
Zobrazit další 1 obrázek
Chystá se nové mysteriózní drama odehrávající se na proslulém španělském ostrově.

La Casa de Papel (Money Heist) a The Crown jsou velmi úspěšné zahraniční seriály, které má pod palcem samotný Netflix a s ním i producenti, kteří dali opět hlavy dohromady a chystají nové mysteriózní drama White Lines odehrávající se ve Španělsku.

Scénář napsal Alex Pina, který stvořil chválou opěvované heist drama La Casa de Papel. Synopse zní takto: “Když je objeveno tělo legendárního Dje z Manchesteru, který záhadně zmizel před dvacety lety na Ibize, jeho sestra se vrací na překrásný španělský ostrov, aby zjistila, co se doopravdy stalo. Její vyšetřování ji zavede do vzrušujícího světa taneční hudby, obřích jacht, lží a zamaskovaných podrazů, což ji donutí čelit temnější stránce jejího vlastního charakteru v místě, kde lidé žijí život na hraně”.

Výkonní producenti seriálu jsou Andy Harries a Sharon Hughff za Left Bank (The Crown) a Pina a Cristina Lopez Ferraz za Vancouver Media (La Casa de Papel).

Pokud jste ještě neslyšeli o La Casa de Papel (Money Heist), tak by jste mu možná měli dát šanci vzhledem k tomu, že se jedná o nejsledovanější seriál od Netflixu, ve kterém se nemluví anglicky. Já jsem na něj zatím slyšel jen samou chválu i od samotných Španělů. Příští rok se vrátí na obrazovky již se třetí řadou.

Zdroj: Deadline

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu