Batwoman: Chystá se první DC seriál z Gothamu

Batwoman: Chystá se první DC seriál z Gothamu | Fandíme seriálům
Zobrazit další 4 obrázky
Zatím nejblíže k Batmanovi se podívá nový seriál od tvůrců Arrowverse.

Před několika týdny jsme se dozvěděli, že tradiční crossover světa Arrowverse, který obsahuje seriály Arrow, The Flash, Supergirl a Legends of Tomorrow, se podívá do Gothamu, a jako nejvýraznější nová postava se představí Katy Kane, v komiksech známá jako Batwoman. Podle nových zpráv však tvůrci mají s postavou daleko větší plány než pouhé cameo. Televizní stanice CW zodpovědná za Arrowverse chystá pro Batwoman svoji vlastní show a postava by měla být představena v seriálu Arrow ještě před crossoverem.

Arrowverse: Ve třetím crossoveru se podíváme do Gothamu
 

Podle informací by se sólový seriál s Katy Kane měl začít natáčet příští rok v létě a jeho premiéra by se mohla odehrát na podzim roku 2019, kdy mají tradičně premiéru i další seriály Arrowverse. Tyto plány se sice budou realizovat až za rok, avšak kvůli letošnímu představení postavy už se rozjel casting na hlavní roli. Připomínáme, že postava je v komiksech židovského původu a navíc lesbička, což akorát prohlubuje současný trend dávat na obrazovkách prostor čím dál tím více LGBT postavám a jejich představitelům.

Zda bude Batwoman součástí Arrowverse, zatím není jisté, avšak zajímavé je, že se bude jednat o první televizní show z prostředí Gotham City, která bude z produkce DC, pokud nepočítáme seriál Batman z roku 1966, který už byl zapomenutý časem. Zatím na obrazovkách byl pouze seriál Gotham, který však byl z produkce Foxu. Seriál je sice vzdálenou budoucností, ovšem náznak toho, jaký by mohl mít styl, dostaneme již letos spolu s postavou Batwoman ve zmíněném crossoveru.

Batwoman, občanským jménem Katy Kane, pochází z vojenské rodiny, kde byl její otec vysoce postavenou osobou, proto byl jasným cílem různých zločineckých organizací. Jednoho dne byla ona, její sestra a matka uneseni. Kate jako jediná přežila, v dospělosti se pak dostává na profi vojenskou školu. Zde byla jednou z nejlepších, ale z důvodu své sexuality (přitahují ji více ženy) je vyhozena. Katy si tak začne užívat života, a nestarat se o nic. Při jedné procházce Gothamem je napadena, a následně zachráněna Batmanem. Po této zkušenosti se rozhodne hledat různé nebezpečné situace, a bojovat proti zločinu v Gothamu. Její otec později odhalí Katiny nebezpečné akce, nicméně je akceptuje, a pošle ji do světa nabrat zkušenosti. Kate se naučí různým bojovým uměním, a po návratu domů obdrží od otce vybavení a kostým, díky kterému může začít svůj boj proti zločinu naplno. Velmi inspirována Batmanem pak přijme identitu Batwoman, a později se připojí do tzv. Bat Family, kde se seznámila např. s Nightwingem či Batgirl.

Kate je podobně jako Batman nemá žádné superschopnosti, a je zkušená v boji na blízko. Její styl se však se všemi různými akrobatickými prvky o trochu více podobá Nightwingovi. Kate zná dobře slabiny svých nepřátel, využívá v boji tlakových bodů, a díky vojenskému výcviku je velmi zdatná psychicky i fyzicky. Při boji si také pomáhá různými udělátky, jako vlastní verzí Batarangu či granáty se slzným plynem.

Zdroj: Geeks Worldwide

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 3

Cvok* | 09.08.2018 10:14
Tak tohle mě zajímá, Batwoman mi přijde z celý bat-rodiny nejzajímavější, není to jen další z řady jeho chráněnců a jede si hezky na vlastní triko.
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu