Teorie velkého třesku: Konec nemusí být tak blízko, jak se zdá

Teorie velkého třesku: Konec nemusí být tak blízko, jak se zdá | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 7 obrázků
Zdá se, že 12. řadou to opravdu neskončí. Bude Teorie velkého třesku pokračovat i dál? V galerii si prohlédněte sérii fotek ze zákulisí. 
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2

Prezident CBS Entertainment Kelly Kahl navnadil fanoušky Teorie velkého třesku, když naznačil, že stanice je pokračování nakloněna. 12. sérií by to prý skončit nemuselo: "Nevěříme tomu, že to bude finální série. Momentálně se nacházíme ve fázi předběžné diskuze o obnovení seriálu pro 13. sérii," řekl v neděli Kahl.

Teorie velkého třesku: 10 kuriozit, které vás nejspíš minuly
 

Jediný, kdo se zatím vyslovil pro nepokračování Teorie velkého třesku, byl Johnny Galecki, který začátkem tohoto roku uvedl něco v tom smyslu, že už nastal čas, aby seriál řekl sboham a všichni se mohli rozejít zpět do svých domovů. Psali jsme zde

Showrunner Steve Holland začátkem května uvedl: "Vím, že odvysíláme další sezónu, ale nevím, co se stane poté. To rozhodnutí není na mně. Jediné, co můžu udělat, je jít vpřed a udělat příští sezónu skvěle."

Viceprezident CBS Thom Sherman se zase koncem května nechal slyšet: "Dokud si bude Chuck Lorre a jeho tým myslet, že mají stále co vyprávět, zůstaneme na palubě." Zdá se tedy, že pokračování nic nebrání.

A co si o pokračování Teorie velkého třesku 13. sérií myslí třeba taková Mayim Bialik, představitelka Amy? Čtěte v další kapitole. 

Další kapitola »
Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 1

David Vašíček | 08.08.2018 00:17
Upřímně pro mě je tento seriál mrtví už od půlky páté série, kdy se ze SITCOMu o partě geniálních exotů změní na španělskou telenovelu... vše co jsem na prvních sériích měl rád se postupně vytratilo a místo originality si myslím, že tvůrci chtěli napodobit Friends a HIMYM. jednoduše schrnuto tento seriál má dle měho názoru být už dávno pod drnem...
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu