Rise of the TMNT: První epizoda Želv je online. Jak to dopadlo?

Rise of the TMNT: První epizoda Želv je online. Jak to dopadlo? | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 5 obrázků
K tomu podrobnosti, zda je v plánu druhá série.

Před časem jsme vás informovali zde o zcela novém seriálu s našemi oblíbenými želváky, který ponese v originále název Rise of the TMNT (Teenage Mutant Ninja Turtles). Seriál se bude vysílat na stanici Nickelodeon, a to od 17. září. Již před pár dny ovšem Nickelodeon na svém YouTube kanálu zveřejnil úplně první epizodu tohoto seriálu. Jak tedy úvodní epizoda dopadla?

Velký přehled podzimních premiér
 

Pokud jste z nového seriálu již viděli nějaký trailer nebo alespoň obrázky, zjevně jste si všimli velice zvláštního grafického zpracování, které většina fanoušků ostře zkritizovala. A nejen grafické zpracování. Zdá se totiž, že tvůrcům nového seriálu nejsou svatá ani jasně daná pravidla, která jsou u této dlouholeté značky nastavena. Ku příkladu došlo ke změně rasové příslušnosti April (Kat Graham) a vůdcem týmu želváků již není Leonardo (Ben Schwartz), ale Raphael (Omar Benson Miller). A je toho víc, jak se dočtete dále.

Kritiky bylo tedy již před uvedením pilotní epizody dost a dost. K překvapení mnohých ale zveřejněná úvodní epizoda nedopadla nijak zvlášť špatně. Zásluhu na tom má především celkem zábavný příběh a dobré dialogy, alespoň to si fanoušci pochvalují. Co naopak všichni kritizují, je ztvárnění mistra Třísky (Eric Bauza), které je doopravdy otřesné. I přes to se ale dá říct, že šlo vcelku víceméně o úspěch. Bude to mít ale dlouhého trvání? Minimálně studio věří, že ano, neboť již odsouhlasilo druhou sérii. Jestli ale bude mít důvod ke svému vzniku, to se teprve ukáže, protože se může velmi lehce stát, že plejáda negativ začne převažovat pozitiva. O tom se ale přesvědčíme až s plnohodnotným uvedením seriálu. Mezitím si můžete níže přehrát zmiňovanou úvodní epizodu. Líbí se vám, nebo vám to celé přijde nekoukatelné? Ozvěte se v komentářích.

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu