Přátelé: Kathleen Turner po letech vytahuje špínu na herce

Přátelé: Kathleen Turner po letech vytahuje špínu na herce | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 7 obrázků
Kathleen Turner, představitelka Chandlerova otce, se po letech rozhodla nakydat na hlavní aktéry seriálu Přátelé trochu špíny. Jak dnes vypadá, si prohlédněte v galerii.

Pamatujete si na Chandlerova otce ze seriálu Přátelé, transvestitu, který se živil vlastní travesti show v Las Vegas? Jeho představitelka, Kathleen Turner (Válka Roseových), po letech promluvila o tom, jak se k ní herci chovali na place a nic lichotivého rozhodně nečekejte. V seriálu hostovala celkem 3 epizody. 

"Budu úplně upřímná, což je můj zvyk. Necítila jsem se obsazením příliš vítaná. Vzpomínám si, že jsem měla na sobě opravdu těžké zdobené šaty a ty podpatky mě úplně zabíjely. Zdálo se mi divné, že žádný z herců ani nepomyslel na to, aby by mi nabídl místo k sezení. Jeden starší člověk ze štábu nakonec zavelel: Přineste paní Turnerové židli. Nemyslím si, že moje zkušenost s nimi byla ojedinělá. Bylo to jednoduché - oni byli prostě úzká skupinka lidí, které nezáleželo na nikom zvenčí," nechala se slyšet pro magazín Volture.

Zvláštní na celé věci je, že ještě letos herečka dávala i jiné vyjádření a z toho vůbec nevyznělo, že by cítila vůči seriálu Přátelé nějakou zášť. Čtěte níže. 

Přátelé: Jaký má vztah Matthew Perry a jeho seriálový otec?
 

Co se jejich hereckého umění týká, odmítla ho Kathleen komentovat. Z jejích slov však doslova čiší despekt: "Možná kdybych s nimi pracovala měsíce, byla bych v lepší pozici, abych zhodnotila jejich dovednosti. Mohu soudit pouze na základě doby, kdy jsem s nimi pracovala, a ta nebyla dlouhá."

Nebylo to poprvé, co Kathleen Turner hodnotila Přátele nikterak přiznivě. Letos v zimě pro Gay Times uvedla: "Nemyslím si, že ten seriál stárnul dobře. Byl to 30ti minutový sitcom. Stal se fenoménem, ale nikdo ho nebral vážně coby sociální exkurz."

Na několika fanouškovských fotkách si prohlédněte, jak Kathleen vypadá dnes, ve svých 64 letech.

Zdroj: Vulture

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 4

Tomas | 09.08.2018 21:47
Ja som si vždy myslel, že to hral muž.
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu