Daredevil: Jeden ze záporáků 3. série potvrzen

Daredevil: Jeden ze záporáků 3. série potvrzen | Fandíme seriálům
Zobrazit další 3 obrázky
Sociální sítě opět jednou prozrazují zásadní informace. Stěžejní příspěvek z Twitteru, který byl brzy po zveřejnění smazán, si prohlédněte v galerii.

O nové, už třetí, sérii populárního DaredevilaMarvel/Netflix produkce toho zatím moc nevíme. Nedávno bylo prozrazeno, že ji přeci jen uvidíme letos, a nikoliv začátkem příštího roku. Přesné datum známo není, ovšem vzhledem k zářijové premiéře Iron Fista se Ďábla z Hell’s Kitchen v podání Charlieho Coxe dočkáme v listopadu, případně na začátku prosince.

Daredevil: Co čekat od Kingpina ve 3. sérii?
 

Co se týče postav, ty ústřední, kromě Matta Murdocka jako Foggy Nelson (Elden Henson) či Karen Page (Deborah Ann Woll), se vrátí. O něco jinačí je situace na straně záporáků, kde jediným potvrzeným jménem je Wilson Fisk alias Kingpin (Vincent D’Onofrio). V poslední době se však objevilo hned několik vodítek k účasti dalšího známého Daredevilova nepřítele - Bullseye. Nyní tu máme další, které víceméně i potvrzuje, kdo si postavu zahraje.

Díky příspěvku na Twitteru od jednoho z osobních trenérů, kteří připravují herce fyzicky na své role, se Bullseye opravdu objeví a bude mít tvář Wilsona Bethela. Příspěvek ze sociální sítě následně zmizel, takže na něm pravděpodobně něco bude. Můžete se na něj podívat v galerii. I když to není oficiální informace, je nejspíše jen otázka času, kdy uvidíme první trailer či první fotky potvrzující skutečnost.

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu