Komiksové novinky #4 - Batwoman, Batman, Doom Patrol

Komiksové novinky #4 - Batwoman, Batman, Doom Patrol | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 7 obrázků
Co vše se za poslední dny událo v rámci komiksovek? Čtěte!
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2

Ať chceme nebo ne, komiksové téma momentálně frčí, a proto se i na seriálovém poli objevuje stále více zajímavých projektů a studia se předhánějí v rozmanitosti svých seriálů. Z toho těžíme hlavně my - diváci, avšak občas je různých novinek a zpráv tolik, že je těžké je všechny pochytit. Proto jsme pro vás připravili tento článek, ve kterém se zaměříme na menší komiksové novinky, které by vám mohly lehce uniknout, ale i tak stojí za zmínku.

Komiksové novinky #3 - Swamp Thing, Krypton, Jessica Jones
 

Batwoman od CW našla svoji představitelku

Je to pár dní, co jsme vám přinesli informace o tom, že DC a stanice CW chystají vlastní seriál pro Batwoman. Ten by měl mít premiéru nejspíše příští rok, a tvůrci nijak nelenili a postava již získala svoji představitelku. Občanským jménem Katy Kane si v seriálu zahraje herečka Ruby Rose. Její tvář můžete znát z vedlejších rolí ve filmech jako třetí xXx, John Wick 2, MEG nebo ze seriálu Orange Is The New Black z prostředí ženské věznice. Rose hraje především role drsňaček, kterou Batwoman bezpochyby se svojí rudou hřívou je. V galerii se mrkněte na fan art, jak by mohla herečka v roli vypadat.

Letošní crossover v Arrowverse vynechá Legends of Tomorrow

Propojený svět DC seriálů od stanice CW známý jako Arrowverse letos představí již třetí ročník crossoveru všech seriálů. Ten loňský s názvem Crisis on Earth X měl divácky velký úspěch a zároveň se jednalo o kvalitativně nejzajímavější části celé série. Již víme, že v pořadí třetí crossover nás zavede do Gotham City a že ústřední hostující postavou bude Batwoman. To si zřejmě vyžádalo svoji daň, jelikož se letos nezúčastní všechny seriály. Legends of Tomorrow se podle Entertainment Weekly do Gothamu nevydají, avšak žádný oficiální důvod zatím nebyl oznámen. Tým Legend však často bojuje s hodně mocnými nepřáteli, kteří ohrožují časovou linii, a potyčka v Gothamu tak pro ně logicky není taková výzva, zvláště když Teamy Flash, Arrow a Supergirl budou na místě.

Další kapitola »
Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 1

Cvok* | 10.08.2018 17:43
Ruby Ross? To jsem se tak na Batwoman těšil :/
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu