Slavné cameo: TOP 10 případů, kdy se hostování celebrit povedlo

Slavné cameo: TOP 10 případů, kdy se hostování celebrit povedlo | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 19 obrázků
Camea slavných osobností odjakživa přitahovala pozornost, a tak není velkým překvapením, že úspěšné seriály jsou plné návštěv "slavných". 
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2
  3. Kapitola č.3
  4. Kapitola č.4
  5. Kapitola č.5
  6. Kapitola č.6
  7. Kapitola č.7
  8. Kapitola č.8
  9. Kapitola č.9
  10. Kapitola č.10

Nikdy není na škodu, když váš oblíbený seriál navštíví slavná celebrita. Camea jsou obecně považována za skvělý způsob propagace seriálu. Zároveň ale dávají různým osobnostem unikátní možnost být součástí jejich oblíbeného seriálu. I když se ve většině případů jedná o velmi krátkou návštěvu, tak stále platí, že udělat zajímavé a smysluplné cameo, které potěší fanoušky seriálu i konkrétní celebrity, není úplně jednoduchý úkol. Pojďme se nyní podívat na náš seznam těch deseti nejpovedenějších.

Hra o trůny: 7 slavných, které jste v seriálu nepostřehli
 

Johnny Depp (Živí mrtví)

Nestává se příliš často, aby jedna z nejznámějších hereckých tváří na světě udělala cameo v jednom z nejsledovanějších seriálů bez toho, aniž by si toho byla vlastně vědoma. Matoucí? Jistě, ale podle všeho přesně to se stalo s useknutou hlavou Johnnyho Deppa v seriálu Živí mrtví. Jednalo se doslova o několik vteřin, takže si ikonického momentu pravděpodobně nevšimla valná většina fanoušků. Otázkou zůstává, zda o něm vůbec věděl samotný Depp, protože tvůrci následně přiznali, že použili jednu ze sochařských masek, která byla inspirována obličejem slavného piráta z Karibiku. Někdy je prostě člověk tak slavný, že žijeme v domnění, že patří nám všem a je tudíž zbytečné ptát se na svolení.

Pokud vám z obrázku není jasné, která z hlav je Johnnyho Deppa, řekne vám to video níže. 

Další kapitola »
Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 2

Lamarr | 19.08.2018 18:46
Hohooo Christopher Reeve ale nemal len maly stek ale bol dolezita postava :) na smallville som vyrastal a dr. Swann spolu s Luthorovcami, Teagueovcami a Queenovcami patril do zoskupenia Veritas ktore sasnazilo najst "travelera" ale nasli Doomsdaya.. prave Reeve respr Swann patril medzi moje oblubene postavy ako viedol Clarka a usmernoval ho. No a Lionel Luthor z Earth2 to bola pecka! Ci vzkrieseny Lex transplantovany a poskladanym zo svojich klonov z Cadmus lab.. to boli casy! Dnesne CW serialy su po technickej stranke lepsie ale obsahovo nesiahaju mytologickym epkam zo Smallville ani po clenky. Jasne smallville mal aj vatu ale to maju aj v supernatural.. kazdopadne Reeve dakujem! Bol si super!
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu