The Punisher: Natáčení 2. série je u konce. Co víme?

The Punisher: Natáčení 2. série je u konce. Co víme? | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 19 obrázků
Fanoušci mají dostat nelítostného a drsného antihrdinu, jakého znají z komiksů. Fotku, která propálila konec natáčení, najdete v galerii.

Natáčení dalšího seriálu z Marvel/Netflix produkce je u konce. Netflix začíná s produkcí komiksových seriálů spěchat, a tak po skončení jedné řady se prakticky za chvíli začne natáčet další. Tak to bylo u Daredevila, letos u Jessicy Jones a loni také u úspěšného Punishera. Právě natáčení druhé řady nyní skončilo, jak potvrdil fotografií jeden z herců Jason R. Moore, který vyfotil sebe, Jona Bernthala a režiséra Jeremy Webba (viz galerie).

Pokračování drsné podívané o Franku Castlovi by tak mohlo být prvním marvelovským seriálem na Netflixu roku 2019, který mívá premiéru v březnu nebo dubnu. O nové sérii toho zatím moc nevíme, nicméně dříve se objevila vodítka k tomu, že série zpracuje komiksové předlohy Suicide Run a The Slavers, které jsme vám představili v minulých článcích.

The Punisher: Nové fotky z natáčení i nové tváře
 
The Punisher: 2. série obsadila tři nové tváře
 

V hlavní roli se samozřejmě vrací Jon Bernthal jako Frank Castle a jeden z režisérů nedávno na sociální síti naznačil, že fanoušci dostanou přesně takového Punishera, jakého znají z komiksů a bude se jednat o nelítostnou podívanou. Rozhodně se tak máme na co těšit. Marvelovská jízda na Netflixu nijak nepolevuje. V galerii se mrkněte na většinu fotek získaných z natáčení.

V hlavních rolích se vracejí Jon Bernthal, Ben Barnes, Amber Rose Revah a Jason R. Moore. V nových rolích se představí Josh Stewart, Floriana Lima, Giorgia Whigham, Corbin Bernsen a Annette O’Toole. Premiéra 2. řady seriálu The Punisher bude někdy v roce 2019 na Netflixu.

Zdroj: Instagram

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 1

Spike | 17.08.2018 15:32
Přál bych si vidět crossover The Punishera a Bladea.
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu