Ztraceni: Obnova ano, ale s novým obsazením, říká showrunner

Ztraceni: Obnova ano, ale s novým obsazením, říká showrunner | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 14 obrázků
Někdejší showrunner seriálu Ztraceni promluvil o případné obnově. Ovšem za určitých podmínek... V galerii si prohlédněte sérii fotek z natáčení seriálu Ztraceni.

O obnově seriálu Ztraceni se spekuluje už pěkně dlouhou dobu. Kdesi občas napíší, že se o tom jedná, jinde to zas popřou. Své vyjádření k tomu teď dal showrunner seriálu Carlton Cuse, který připustil reboot.

Ztraceni: Co by říkala hlavní hvězda na oživení seriálu?
 

"Damon Lindelof a já jsme byli vždy neústupní v tom, že příběh, který jsme chtěli odvyprávět, jsme odvyprávěli. Byl bych ale v pohodě s tím, kdyby stanice ABC najala někoho, kdo přinese dobrý nápad, jak to obnovit a uvést nové charaktery, které přijedou na ostrov v úplně jiném čase. Byl bych méně nadšený, kdyby chtěli použít charaktery, které jsme měli v původním seriálu," řekl. Jeho výpověď koresponduje přesně s tím, co před rokem řekl jeden z tvůrců seriálu, David Lindelof, tedy že nelze použít ty stejné charaktery. Navíc dodal: "Cítím, že pracovat tak usilovně na ukončení příběhu a pak přijít a říci: Tohle nebyl skutečný konec, to by bylo frustrující." 

Začátkem tohoto roku se k danému tématu vyjádřil i prezident ABC, který řekl, že žádné oficiální diskuze o rebootu se zatím nevedou a dodal: "Je to něco, co se nachází na listu s názvem: Nebylo by skvělé, kdyby... Ale v tento okamžik se to nikam dál neposouvá."

Pro jakou formu obnovy seriálu Ztraceni byste byli vy? Byli byste vůbec pro nějakou? V galerii si prohlédněte na fotkách to, co se dělo mimo kameru.

Zdroj: Screenrant, THR

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu