TOP 6 seriálů podle PC předlohy, které nás (prý) neminou

TOP 6 seriálů podle PC předlohy, které nás (prý) neminou | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 19 obrázků
Filmových adaptací podle videoher vzniká pořád velká hromada. Teď se navíc chystá jejich převedení i do seriálové podoby.
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2
  3. Kapitola č.3
  4. Kapitola č.4
  5. Kapitola č.5
  6. Kapitola č.6

Natočit dobrý film podle počítačové videohry je asi stejně náročný úkol jako adaptovat japonskou mangu nebo anime. Zkrátka, je to o hubu. Výsledek je potom ve většině případů k pláči a nejvíc to odnesou samotní fanoušci. I přes řadu selhání budou tyto pokusy pokračovat dál, protože „jednou se to zlomit přece musí“. A protože by měl vzniknout seriál Diablo, přinášíme na jednom místě souhrn 6 chystaných projektů podle videoher, které v budoucnu snad dojdou realizace a zkusí své štěstí na malých obrazovkách.   

Diablo: Netflix údajně chystá další seriál podle hry
 

Assassin’s Creed

Asasínská série se mezi hráčskou komunitou stala rychle populární a může se pyšnit řadou titulů. Jejich prostřednictvím jsme se přesunuli do nejrůznějších historických období, která zahrnovala třetí Křížovou výpravu, boj o americkou nezávislost nebo Velkou francouzskou revoluci. V roli asasasínů v boji proti templářům jsme se pohybovali Benátkami a Florencií v časech rozkvětu renesance, navštívili Řím či Karibik.

Nebylo proto velkým překvapením, že o značku projevil zájem Hollywood. Film dorazil do kin na konci roku 2016, ale ani známá herecká jména jako Michael Fassbender, Marion Cottilard a Jeremy Irons nestačila na to, aby zabránila zklamání a slabým tržbám. I přes fakt, že mělo jít o první díl plánované trilogie a závěr snímku pokračování naznačoval, stále panuje kolem dvojky hrobové ticho, které se nikdo neobtěžuje prolomit.    

Assassin's Creed aspoň zkusí své šance v seriálu, na němž budou spolupracovat vývojáři z Ubisoftu a showrunner Adi Shankar, jenž produkoval krátkometrážní snímky jako Power/Rangers nebo The Punisher: Dirty Laundry. O příběhu se neví zhola nic, stejně tak jestli se můžeme těšit na nějakého hrdinu z videoher. Jisté by mělo být to, že nemá jít o hraný seriál. Vizuální styl má být buď animovaný nebo podobný anime.

Jinak jen tak pro připomenutí, kdyby někdo zapomněl. Nejnovější přírůstek Assassin’s Creed Odyssey dorazí do obchodů 5. října.

Další kapitola »
Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 3

Medvěd | 06.09.2018 18:57
OOU YEAH! Resident Evil!
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu